Längesen..

Ja, nu var det några dagar sen man skrev nått här ;P har inte haft ork eller tid! Känns som man jobbar heltid igen bara för att man passar på Tindra och vår nya kattunge hela tiden. Man hinner liksom inte sätta sig i lugn och ro och skriva ett inlägg då de båda är överallt och drar i allt och busar med allt de hittar ;P sötnosarna mina! Men visst har det hänt saker, i förrgår ställde sig Tindra helt plötsligt upp bakom sin gåbil och började gå med den helt själv! Hon har aldrig varit direkt intresserad av den förutom att leka med den. Vi försökte typ 2-3 gånger att gå med henne med hjälp av gåbilen men när hon bara satte sig ner hela tiden och inte var intresserad så tänkte vi att det fick komma av sig själv och det gjorde det verkligen! Man behöver tydligen inte "träna" dem eller visa dem, de lär sig ändå! Nu bara går och går hon hela tiden med sin gåbil och är hur lycklig som helst! Full fart har hon och hon har även börjat försöka svänga den så hon kan gå runt runt utan att gå in i väggen! Hur duktig som helst!
Tindra har även haft en period nu då hon bara sätter sig och inte vill gå med hjälp av någon som håller hennes händer utan hon vill krypa istället, men nu häromdagen så sträckte jag fram handen så hon skulle få hjälp upp att stå och då grabbade hon tag i min hand och började gå med hjälp av att bara hålla min hand i sin ena lillhand! Det är sjukt vad fort det gått fast jag inte har tränat nått med henne, då jag vägrar att tvinga henne. Helt sjukt att hon snart fyller ett år ;P känns inte som att det var så längesen hon kom till världen!
I onsdags var vi hos tandhygenisten,
trots att snuttan inte fått några tänder :) själva besöket gick hur fort som helst och när vi skulle gå så tog tandsköterskan helt plötsligt Tindra ifrån Johan och började pussa på henne och krama på henne! Vi blev lite paff men hon tyckte ju att Tindra var den sötaste bebis hon nånsin sett och att man bara måste få pussa på henne... eh okej? liiite underligt tyckte vi för jag tycker väl ändå att man frågar innan man bara tar nån annans barn och börjar pussa på dem? aja...

Hade en väldigt trevlig midsommar igår. Johan jobbade till 13 och efter det handlade vi en jäkla massa mat och sen for vi ut till sälsten för att fira Johan och hans bror som fyllt år nu i veckan. Efter det for vi hem och började laga mat och förbereda det som skulle grillas. Vid 18 kom johans pappa och bror och käkade och surrade. Tindra vägrade sova och var vaken ända till halv tio! Men hon var hur snäll som helst så det var bara mysigt att hon fick vara med även på kvällen på hennes första midsommar :) kvällen var jättemysig och trevlig och det var så skönt att vara hemma och kunna lägga Tindra i hennes egen säng när hon väl blev trött.



Näe,
nu ska jag ta och göra mig iordning så jag är klar innan 17 då mitt kvällspass börjar idag :)



Vackraste Tindra i sin fina sjömansklänning på midsommarafton! <3


Full fart framåt! <3



Nytillskotten i familjen :)



Buzzador

Så, då har man fått hem Natusans First Touch Baby oil och bath. Det ska bli kul att testa denna serie på Tindra då vi alltid använder natusans andra oljor till badet :) deras badtvål har vi aldrig använt så det ska bli kul att se hur pass bra den är! Har höga förväntningar då jag tycker att Natusan är en kanonmärke för barn :)


Natusan first touch
är den första produktserien i Sverige som är speciellt utvecklad och anpassad för nyfödda bebisars känsliga hud.

Natusan First Touch Baby oil -
Skyddar och återfuktar babyhuden. Används direkt på huden för att återfukta efter badet. Fungerar även bra till babymassage. Märkt med danska Astma- och Allergiförbundet.

Natusan First Touch bath -
Mild, flytande badtvål för rengöring av babyhud och hår. Använd några droppar i badvattnet eller direkt på kroppen. Märkt med danska Astma- och Allerigförbundet och Svanen.

Vill du också prova nya produkter gratis? Anmäl dg på denna sida. Eller om du vill veta mer om Buzzador så tryck här :)


.-.-.-.-

Har haft en ganska trist helg..Johan har jobbat dubbelt från fredag till måndag ;P han har varit borta från 6-7 på morgonen till 00 på natten ;( idag är som tur var sista dagen det är så! inte roligt alls men det ger ju fina pengar ;P Igår avsöljade min älskling vad han planerat att vi ska göra några dagar på vår semester i år. han har bokat dyrhotell åt oss 3 dagar i stockholm :D ska bli så himla mysigt och skönt att få komma bort ett tag hela familjen :) Innan Tindra kom så brukade vi fara ner till GBG och semestra där men i år tyckte Johan att vi skulle variera oss och inte mig emot! Ska bli skönt att bli lite bortskämd några dagar ;P

Idag har jag och Tindra först lunchat med älsklingen,
sen hämtat ut en massa paket och sen äntligen varit upp på Jysk och köpt nya rullgardiner in till sovrummet! Som det behövdes! Förstår inte varför vi inte köpt det tidigare men antar att det är för att man alltid glömmer det när man väl är där ;P minnet är bra men kort ;P efter det lämnade jag bilen på tempo åt johan och promenerade hem och lagade en jäkla massa barnmat så nu är frysen äntligen full igen :)
Imorn bär det nog iväg till S-vall, ska kika på en till "kärleksring"/vigselring åt mig ;D hehe! inte för att det behövs för jag vet hur mycket han älskar mig, men det är en försenad födelsedagspresent från min älskling :) ska bli kul att se om det finns nått fint ;P annars får vi kika i sthlm! får hoppas att det blir fint väder också så man kan mysa lite ute innan Johan jobbar på bion hela kvällen igen ;P men nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen och käka minimorötter och titta på nått roligt :D skönt med lite egentid ibland också ;P




Älskar min underbara familj <3



Sparrudden---

Idag var vi ut till Sparrudden och satt där och åt en liten fruktpicknick :) Rambo njöt av att få bada och Tindra kröp omkring och utforskade världen ;) Stenar och pinnar var ju himla roligt och gott vilket inte mamma och pappa tyckte var någon höjdare ;P men nu vet hon hur de smakar i allafall :P

En underbar dag med de bästa personerna i hela världen :D älskar er <3

Buzzador

Har ju blivit medlem hos buzzador.com där man kommer med i olika kampanjer och får prova vissa produkter gratis, för att hjälpa till att förbättra dem :) nu är jag med i Neutrogenas kampanj med ansiktstvätt och make-up remover. Har ingen direkt problemhy men det är alltid kul att se om man kan förbättra det man har ;D Använder i vanliga fall ingen make-up remover så det ska bli kul att se om det blir någon skillnad (tror det!).


De båda produkterna är oljefria så de inte ska täppa till några porer och de är dermatologiskt testade :)

"Visibly clear produkterna innehåller en formula med den patenteraade MicroClear teknologin som ger ren hud. MicroClar tekologin löser effektivt upp smuts och fett i porerna och hjälper salicylsyran att komma åt och verka snabbare. Salicylsyran tar bort döda hudceller och hjälper till att rengöra porerna, vilket i sin tur förebygger orenheter och pormaskar. Salisylsyran är en av de effektivaste ingredisenserna (ej i make-up removern). Visivbly Clear innehåller även milda västextrakt för att vårda hyn. Resultatet blir en fräsch hy utan orenheter."

Gå med idag du också och var med att kostnadsfritt prova nya produkter och tjänster :D

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=linn3ya

-----

Var med Tindra på 10 månaderskollen häromdagen och allt såg bra ut :) hon kunde "pincettgreppet", klappa ihop 2 klossar etc etc. allt som hon skulle kunna :) hon var 69,5 cm lång och vägde 8,5 kg. aningens liten viktuppgång sen sist men hon är ju dubbelt så aktiv nu som innan eftersom hon kryper som en tok och ställer sig upp hela tiden :)

idag var vi alla tre ute på sälsten
och satt där i solen och myste och fikade :) tindra fick leka i gräset i sin nya fina solhatt :D hon var så söt så, synd att man glömde kamran ;( har även köpt en gåbil till henne som hon älskar att leka med :) går bakom den har hon gjort oxå men just nu vill hon bara leka med den :D hon kan nu även säga "ajaj" och "oj" och hon vet vad nej betyder ;P hon blir måttligt sur när man säger nej ;) sötnöten vår :)

dagarna bara går och snart är det sommar på riktigt!
ska bli så underbart mysigt med Tindras första sommar :D får hoppas att det blir bra väder så vi kan åka på många utflykter så snuttan får bada och leka i sanden :)

Nu ska vi se lite Ghost adventures och sen blire sängen :)





Full i bus <3

RSS 2.0