Snart 8 månader!

Tänk vad tiden går fort alltså! Imorn blir Tindragumman 8 månader :S helt sjukt! Det känns som man nyss var gravid! Hon utvecklas så otroligt snabbt nu, det går inte att lämna henne ensam i soffan (fast man bullat upp med en massa kuddar) eller mitt på sängen med en massa kuddar för den här damen har lärt sig hur man tar sig framåt genom att rulla ;D hehe! Lägger man henne på en filt på golvet så rullar hon tills det tar stopp, hon kan rulla från rygg till mage, mage till rygg etc tills hon inte kommer längre. Tror dessutom att hon kommer börja krypa snart eftersom hon drar sig framåt när hon ligger på mage + att hon har börjat "inta krypställning", dvs lillrumpan åker upp i vädret och hon försöker ta sig framåt ;P hehe! Dessutom upptäckte vi häromdagen att hon "kan gå" nu ;P håller man i henne så går hon och ibland nästan springer hon :D hon älskar det! hon bara skrattar när man låter henne gå :D känns som att man kommer få fullt upp när hon lärt sig gå själv ;P hehe! Hon har även listat ut hur man öppnar skåpsluckor! Dags att barnsäkra!!

Igår fick snuttan kyckling och broccoli för första gången och det blev en hit :D
känns bra då man redan gjort storkok ;P känns så bra att hon är så pass matglad som hon är :) ska koka fisk åt henne nu i veckan och se vad hon tycker om det!

Har dessutom fått matsalen rätt så "färdig".
Så klart har vi lister och handtag kvar ;P men det tar vi tag i så fort Johan får lite ledig tid och jag får mina nedrans pengar från F-kassan :P men just nu är jag nöjd, fattas bara en till tavla tillväggen bredvid fondväggen ;P men det kommer strax :) huvudsaken är att jag fått mina fina stolar :D hehe!

Missade styrketräningen idag,
det känns piss men så kan det bli ;P missar även den imorn då vi måste till veterinären med både Nimbus och Rambo imorn ;( känns jobbigt! Hoppas att Nimbus är frisk men eftersom han gått ner så mycket i vikt så är det uppenbarligen nått fel ;((( Rambos öra är blodfyllt igen så för han blir dte en tömning och sen blir det tratten igen ;/ hatar när djuren blir sjuka ;(

Näe, nu ska jag ta hand om min tröttis och sen ska vi hämta pappa Johan :D <3











Finns inga ord...

...som kan beskriva min kärlek till er, så jag försöker varje dag att visa er istället! Ni är mitt allt och mitt liv! Utan er vill jag inte leva! <3 Varje sekund utan er känns som en evighet! Jag älskar er, Johan och Tindra, så mycket att det gör ont <3 Kunde verkligen inte ha valt en bättre pappa till Tindra, du gör verkligen allt för oss och du har så mycket kärlek att ge Johan. Jag älskar dig  och är världens lyckligaste med dig. Finns ingen annan för mig, bara du du du! tack för att du finns och för den underbara dottern du gett mig!


Fullt upp!

Man har så mycket att göra och såå lite tid!! Framför allt nu när jag har börjat träna 3-4 gånger i veckan ;D hehe! Det är så himla skönt att röra på sig :) och att man har trevligt sällskap medans gör inte saken sämre! jag är äntligen frisk men sen jag blev matförgiftad (var inte magsjuk) så har min röst blivit kaiko ;P låter som jag är i målbrottet tycker min goda ven sarab...fast det är mer hest tycker jag, på kvällen har jag knappt nån röst bara för att jag pratat sså mkt ;P får inte sjunga just nu, fast jag älskar att sjunga med till allt jag hör ;D hehe! har tydligen spräckt nå kapilärer i stämbanden så jag ska prata så lite som möjligt men sånt är svååårt!!
Nu har även min lilla snutta blivit sjuk ;(
har en massa snor och är täppt + slemhosta ;( inge roligt alls! stackars liten, vill inte att hon ska vara sjuk, ta mig istället! Hon har börjat att använda lilltungan sin när hon "pratar" och bildar nästan ord vissa gånger, jätteroligt ju :D nu kan hon sitta helt själv och kan även sätta upp sig från liggandes om hon vill :D snuttan börjar bli stor! Har även börjat ge henne riktig mat 2 ggr om dagen nu, det går finfint :) lite magknip ibland men vi är försiktiga med nya saker så magen hinner vänja sig i lugn och ro.
Man har ju så mycket för sig nuförtiden så man hinner knappt med att sitta vid datorn ;P
hehe! Tindra kräver mer och mer tid och energi, vilket är supermysigt men även utmattande. folk utan småbarn har ingen aning om hur mycket tid de kräver. När de är nyfödda upp till typ 3-4 månader så har man ändå ganska mycket "fritid" medan de sover men nu är det full fart hela  dagarna. man hinner knappt städa längre ;( men man ska inte klaga, har ju trots allt världens mest underbara dotter :D <3 
Näe, nu ska jag ta och vila i soffan med min underbara familj,
har nyss varit och styrketränat så nu måste jag ta igen mig ;P



Skithelg!!!!

Har verkligen haft en rolig helg! Fy fasen! Började må illa i fredagsmorse men trodde det berodde på att jag var så hungrig. Brukar bli hungrig så jag vill kräkas ibland på mornarna men brukar inte kräkas, gjorde det denna dag dock :P åt lite frukost men när även den kom upp anade jag oråd!! Fan vad irriterad jag blev! hatar verkligen magsjuka! Smsade mina mammor som skulle på ungmammaträff att jag inte skulle dit och smsade även mamma som kom förbi och gick ut med Rambo och sen Tindra så jag fick vila. Kräktes inge mer efter min andra gång så jag trodde jag skulle vara pigg tills på kvällen då Johan kom hem. Men vid 18 då Johan varit ute med Rambo och kommit hem så slappnade jag antagligen av och då small det till på riktigt...kräktes konstant i 4 timmar men sen fick jag äntligen somna vid 23. TTrodde såklart att jag skulle vara pigg och kry dagen efter då man brukar vara det när man haft 12 timmars magsjuka..men nej, mitt illamående var kvar när jag vaknade på lördagsmorgonen. Johan drog på jobbet och jag somnade om i tron om att illamåendet skulle vara borta sen eller försvinna jag åt frukost, men icke! Så jäkla typiskt! Kräktes dock inget under lördagen, men mådde konstant illa så jag rörde mig minimalt. Min mamma och lillasyster kom förbi och fikade och jag trodde jag var på bättringsvägen. Tindra var inge pigg alls utan sov nästan hela dagen/kvällen vilket var skönt då jag mådde piss och Johan jobbade dubbla skift (då han även tog min kördagkväll). Inge roligt alls att vara dålig och ensam med ett litet pyre! Men jag tackar Gud att Tindra klarade sig *peppar**peppar*.
Somnade vid 00 och fick sova till 6.30 då Tindra ville ha mat. Somande om och blev väckt vid 9, mådde illa redan då men trodde jag skulle bli bättre av frukost...Icke...skitdålig IGEN!! Mamma kom som tur var och hämtade Tindra så jag kunde spy som en tok :P johan jobbade till 15 och åkte då till mamma och åt middag, vilket jag också skulle ha gjort då vi skulle fira Lizette....så typiskt! Jaja, nu är jag iallafall piggare och mår inte lika illa, har inte kräkts sen 15.30 och vill verkligen vara frisk nu för nu orkar jag inge mer!! tre dagar får fasen räcka!! har inte fått i mig nått idag, lite blåbärssoppa och lite cocacola, men allt innan 15.30 vände i halsen redan ;( Har dessutom ingen röst, vilken är bortkräkt och har dessutom fått slemhosta av kräkandet :S sjuuukt!! Vill gärna kunna prata med mitt barn idag då Johan ska jobba hela dagen ;P MEN, huvudsaken är att jag får bli frisk nu och att mina älsklingar håller sig friska!! Sorry får alla vackra detaljer men life isn't always pretty ;D

Näe, nu ska jag sova ensam i soffan igen ;P
tur den är skön och tur att man får lite sällskap av sina söta huligan katter :) Godnatt!

Onsdag---

Hade en väldigt bra och mysig onsdag =) väcktes vid 9 av Tindra, klev upp och gjorde oss klar och vid 1 gick vi över till vår granne Camilla och hennes söta dotter! Vi hade det jättetrevligt och vi stannade nästan 2,5 timme =) hade gärna stannat längre men duty as a wife calls ;D hehe, nerå,  men jag ville fixa middag åt Johan då han jobbade från 8-16 och sen 16.45-21.15 :P det blev baconlindad kycklingfilé, fylld med soltorkade tomater och ost =) jättegott!
Vid 20 tappade jag upp ett bubbelbad åt min lilla prinsessa (som varit rädd för att bada med insatsen) för att se om hon skulle  tycka bättre om att bada nu när hon kan sitta själv och det blev en succé :D hon älskade det så idag ska vi köpa lite badleksaker så det blir ännu roligare att bada :D sen när Johan kom hem så gick vi alla tre och lade oss i våran säng och läste en godnattsaga för Tindris :D hur mysigt som helst! Har börjat läsa för henne på kvällarna nu och gått med i "Barnens bokklubb" så man får lite resurser ;D Efter saga och mat i sängen somnade prinsessan som en stock!

Idag blir det lunch på Tempo med älsklingen
och sen blir det Sundsvall en sväng =) nu ska jag göra oss klar så vi ser presentabla ut ;D hehe!


Sötast :D <3

 


:)

Jobbade som sagt första gången i lördags, vilket var riktigt roligt faktiskt! Jobbade med Micke så det var en bra kväll, han gör alltid det han ska och drar inte fötterna efter sig ;P (kändes bra att alla PLUnr satt kvar i hjärnan ;D hehe! Onödig kunskap som fyller min hjärna iofs, men de får stanna där så länge jag jobbar kvar hos far min!) Saknade lillan såklart men det var lite skönt att få sakna henne en liten stund också!

På söndagen firade vi Lizettes 17-årsdag lite lätt hos pappa och sen hade jag,
Johan och Tindra myskväll..såg reprisen av melodifestivalen ;P missade ju den i lördags!

Idag har jag haft en väldans bra dag också.
Först var jag på Öppnaförskolan med My och Sara HB, vi hade det hur trevligt som helst :) alltid kul att prata av sig och umgås med dessa donnor! Sen gick vi och fixade oss ett träningskort, inte Sara än dock, men snart förhoppningsvis :D alltid roligt att ha sällskap när man tränar! Efter det åkte jag och Johan på Jysk och köpte några nya fina läderstolar till matrummet, det kommer bli skitsnyggt när allt är klart :) känns som ett evighetsprojekt här hemma (ska ju renovera hela huset) men vad ska man sysselsätta sig med när allt är klart liksom? ;)

Just nu har jag nyss vart ute i stormen med Rambo och barnvagnen,
så nu blir det soffläge resten av kvällen :D först blir det "Halv åtta hos mig" sen "Dating in the Dark" och sen blir det äntligen dags för "Desperate Housewives" :D ska bli spännade att se hur det gick för alla ;D hehe!

Sötast i världen <3


RSS 2.0