Tisdag och Onsdag---

Igår efter frukosten åkte jag, Johan och Tindra på en mysig utflykt med varm choklad och kakor från Flodins. Vi åkte till sälsten och körde lite terrängkörning med vagnen så Rambo oxå fick sig en promenad. Så klart så blåste det asmycket men det var jättemysigt ändå =) Det är kul att hitta på saker alla tre =) nog för att Tindra bara ligger i vagnen och myser men det är underbart att hon är med! När vi kom hem tonade jag håret! Det skulle bli mörkblont men det är brunt nu =) blev ganska fint men eftersom jag var så himla blond så blev det ljusare längre ut så idag ska min älskling köpa permanent färg och så ska vi göra om det =) passar faktiskt ganska bra i brunt, Johan tyckte det blev jättebra iallafall och det är huvudsaken! medan j ag sköljde ur håret gjorde Johan creps åt oss och sen var han tvungen att åka på bion och jobba...trist men jag får ju egentid med Tindra ;) vi tog oss en långpromis som vanligt och sen myste vi i sängen framför The Mentalist, Desperate Housewives och sen Scrubs. Klockan 00.00 kom äntligen min älskling hem. Enda fördelen, förutom pengarna, med attt han jobbar på bion är att jag kan få biopopcorn så fort jag vill =) hehe, det är såå gott!!

Idag så skulle jag ta Tindra och Rambo på en mysig höstpromenad men Rambo förstörde alltihop med att göra bort sig och skälla som en idiot på en hund och vara helt okontrollerbar trots grimman så det blev inget av. Jäkligt svårt att ha en idiot i koppel och samtidigt styra vagnen...Johan får ta ut honom när han kommer hem, blir så less på att han inte kan uppföra sig så fort jag har vagnen.

Nu medan Tindra fortfarande sover ska jag passa på att städa så det blir snyggt och fint tills Johan kommer hem =) Ska sen laga lite kyckling, ris och currysås åt honom så han kan varva ner efter jobbet, även fast jag vet att han inte kokmmer göra det, men det blir nog bra tillslut =)



Mammas lilla gullunge <3 Älskar dig!

Just det---

Glömde nämna att Tindra faktiskt sov sin första hela natt inatt :D hela 6 timmar i streck! Varken hon eller jag har sovit så många timmar i streck sen vi var inlagda på sjukhuset =) Blev så förvånad när jag tittade på klockan imorse när hon började grymta och klockan var halv 7 och inte mitt i natten =) Hoppas det håller i sig nu bara!

Love you <3


Söndag---

Söndag idag och jag och Tindra är ensamma hemma idag igen :( Min älskling är fortfarande på hemvärnsgrejs men kommer hem lite tidigare idag iallafall, senast 18 har han sagt :) ska se till så middagen är klar tills han kommer hem hade jag tänkt :) ska göra go'mat idag, blir fläskfilé med ungsstekta grönsaker och herrsås :D sååå gott! Tar sen ananaspaj med grädde till efterätt, och som avslutning så blir det jäsning i soffan ikväll med chips om vi orkar! Myys! Det blir en kanonkväll det! Men sen blir det bantning till veckan igen ;P hehe! Nä, nu ska jag ta och städa lite och mysa med Tindra innan maten ska göras :) herrå!










Saknar dig Johan <3


Väntar---

Ja, idag är det en "väntedag". Bara väntar och väntar på min älskling hele dan! Han lämnade oss imorse innan 7.30 och kommer inte komma hem förens efter 21.00 ikväll ;( fy fasen vad tråkigt! Jag älskar att ha honom nära till hands! Han är så underbar och duktig med Tindra och mig. Det är så skönt att ha honom hos sig för han gör verkligen allt för oss! Han server mig om det är något jag behöver medan jag ammar och åker och handlar minsta lilla jag ber honom om =) han är världens snällaste och mysigaste och verkligen den bästa pappan i världen! Det märks så tydligt hur mycket han älskar sin dotter, det syns i hans blick och hans leende! Gud vilken tur jag hade som fick honom som far till min dotter =) Längtar tills han kommer hem ;(

Igår köpte vi lite mer finkläder åt lillan i strl 50, jättesött =) köpte även lite hårfärg till mig själv, ska se om jag törs färga håret lite mörkare ;P har alltid varit blond! När vi kom hem från stan kom pappa och Inger och fikade nybakat fika från Flodins, gott det, tur man har nära ;) Sen åt vi och efter det åkte min älskling iväg på hemvärnsutbildning, skittråkigt tycker jag ;P där han är idag oxå :P trist trist, men han måste ju få ha en hbby om han vill såklart. Får se vad jag och Tindra hittar på idag, blir förhoppningsvis middag med storasyster och hennes karl =) Nu ska jag iallafall mata min älskade dotter =)

8 veckor---

Idag blir min Tindra 8 veckor =) Tänk vad tiden går fort alltså, känns som nyss man fick reda på att man var gravid <3 Ja, snart kommer hon väl springa omkring här hemma och man får jaga henne =) Det ska bli spännande det oxå! Dom växer så fort dom små, nu kan hon ha strl 50 riktigt bra faktiskt, sitter lite löst men inte som förut. Använder fortfarnde hennes body med strl 44 på =) man måste ju passa på så länge de passar!

Idag har vi inte gjort ett smack faktiskt, legat hemma i soffan och myst bara jag och Tindra. Gick ut på en lång promenad innan 6 och kom hem nyss, första gången vi varit ut idag. Hade räknat med en promenad på förmiddagen oxå men så vart  det inte eftersom vi satt hemma och väntade på min älskling som inte kom hem i tid ;P trist men sånt är livet. Får ta och kliva upp tidigare imorgon och hitta på nått innan pappa och Inger kommer på besök för sen ska min älskling iväg och jag ska vara med Sara =) ska bli kul det! Blir förhoppningsvis full fart hela dagen. Hellre det än att inte göra nånting, fast jag gillar ioförsig att bara vara hemma och mysa bort hela dagarna med Tindra medan Johan ändå jobbar. Nu ska jag se på Vänner och sen blir det Criminal Minds =) Sen kommer min älskling äntligen hem <3 Längtar!!


<3 Mamma älskar dig Tindra!

Ordinary day---

Idag har vi inte hunnit med så jättemycket, det blir oftast så när vi inte har nån tid att passa på morgonen. Vi sover istället till typ kl 10. Vi klev upp, Tindra åt, vi åt, jag smiunkade mig och sen va klocken halv 1 ;P Johan började kl 4 så vi hade inte mycket tid på oss att hitt på nå innan han började men vi hann iallafall en liten sväng på stan så jag kunde köpa ny Blutsaft och titta efter en "Cupcake" bok men jag hittade ingen ;( Jaja, får söka efter recept på nätet istället då jag inte har nån lust att gå på stan igen på ett tag dels pga svininfluensan och dels på alla männsikor man försöker undvika här i stan...men jag behöver nå goda recept då jag  nämligen ska bjuda på sånna efter dopet hade jag tänkt =) Man kan göra dem hur söta och fina som helst med strössel och sånt =) ska bli kul!
Efter vi sprungit på stan åkte vi på Tempis och köpte middag och blöjor och berättade för alla att vi köpt en ny bil =) Trodde pappa skkulle skälla på oss eftersom vi redan hade en stor och bra bil men det gick bra =) pust!

Funderar på att åka till syster ett tag, men jag vet inte om jag orkar, det kanske bara blir en promenad med Rambo och vagnen och sen jäsa lite i soffan framför nått bra TV-program...får se, det är så skönt att vara mammaledig, bara vara hemma och mysa med sin lilla älskling hur mycket man vill och bara njuta av livet =) Great! =) Jag älskar mitt liv!

Nä, nu vaknade lillan till så nu ska det bytas blöja här och sen ska det ammas igen, mys =)


Min lilla boll <3 Mamma älskar dig!







...

Igår var jag och Tindra på BHV och träffade barnläkaren. Hon gick igenom min lilla rosenknopp från topp till tå och Tindra var fläckfri ;) Hon väger nu 3410 gr och är 50 cm lång =) Nu kan hon ha sina 50-kläder riktigt bra ;) hehe, hon är 8 veckor om två dar och nu kan hon ha sina 50-kläder. Lite kul, men samtidigt sorgligt att tiden bara rusar ifrån oss ;( Men jag njuter av varje sekund med min vackra bebis =) Ser fram emot alla stunder med henne och min älskling, roliga som jobbiga!

Har ägnat dagen åt att spendera pengar =) Det blev en jättebäddmaddrass, bilmatta till skuffen, nytt regnskydd till vagnen, strumpor åt lillan och en lekhage =) Alltid kul att spendera pengar ;) hehe.
Nä, nu ska jag och min lilla prinsessa spendera resten av denna tisdag med att mysa här hemma och städa lite medan min älskling är ute och tjänar ihop vårat levebröd ;) Tack för att du skämmer bort oss älskling <3



Jag älskar er Johan och Tindra <3 Ni är mitt allt, min värld!





---

Igår var en trevlig liten dag. Jag, Johan och Tindra klev upp kring 9 och medan jag ammade så gick Johan och Rambo på Tempo och handlade go' frukost =) Efter frukosten spacklade min älskling lite i matrummet medan jag skrev ut en massa bilder på vår vackra dotter. När han var klar så tog vi oss en långpromenad med Rambo och barnvagnen. Vi gick förbi min far och Inger och då bjöd hon in oss på lite hembakat fika =) Det var jättegott och trevligt. För nån helg sen hade vi tänkt ta med dem på Torino och äta men då blev det grillat hos dem istället så Inger tyckte vi kunde gå dit och äta den här gången istället =) Sagt och gjort, pappa bjöd även med min syster och hennes kille samt min farbror och hans tjej. Väl där fick vi reda på att de inte kunde servera varken öl eller vin och eftersom majoriteten av sällskapet ville ta en öl till maten så bestämde vi oss för att gå hem till pappa och Inger och beställa dit maten istället. Det tog ungefär en timme att få maten men när den väl kom så vart alla jättenöjda =) Efter några timmar gick jag och Johan hem för Tindra skulle ändå äta. Vi kom hem och avslutade en mysig dag med familjen med en massa mys i soffan =)

Undra vad vi ska hitta på för kul idag då? =)
















160909---

Idag 160909 hade jag och min älskling vårat egentliga BF, men ack så fel de hade ;) Lilla Tindra kom för 6 veckor och 6 dagar sen istället =) Nästan 7 veckor förtidigt. Helt underbart tycker jag! Visst var det en chock och lite läskigt med alla sladdar först men vi har trots allt fått nästan 7 veckor mer "baby-tid" så att säga =) 7 veckor mer tid att älska våran lilla dotter! Helt magiskt har det varit! Visst, hon har varit liten som en docka men det är ju det ända vi vet, har inget annat att jämföra med så det har aldrig kännts konstigt med en sån liten plutt =) De här 7 veckorna har verkligen gått fort! Men nu ser vi fram emot en massa fler sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor och år med denna söta lilla unge för det finns verkligen inget bättre än henne! Visst blir man trött och slut men en blick ifrån hennes mörkmörk blåa ögon så blir man helt salig och full med ny energi =) Hon är verkligen det bästa som har hänt både mig och Johan. Mamma älskar dig Tindra <3 Det ska du veta!








Tjollahopp---

Min lilla skruttunge! Du är ju för söt och underbar du, fast man ibland får kämpa flera timmar innan du är nöjd och belåten i magen =) Har just försökt tillfredsställa hennes lilla behov vilket den här gången tog över 2 timmar. Hon äter, spottar ut och ska ändå ha mer fast hon bara ligger med snutten i munnen. Trodde hon var nöjd när vi hållt på ca 1 timme och 50 minuter och hon spottade ut allt hon fick i sig så jag lindade in min lilla sötis i en fleecefilt och la henne bredvid mig i soffan, trodde hon skulle somna bredvid mig som vanligt men icke. Det surrades en himla massa ifrån filten helt plötsligt och det smackades och viftades med småarmarna. Trodde det var blöjan som spökade nu eftersom hon inte ville ha mer mat så vi bytte lillblöjan och tog på pyjamasen. Fick för mig att vi kunde mysa i soffan en stund innan pappa kom hem så jag lindade in henne i filten igen och la henne i min famn. Trodde definitivt att hon skulle somna och vara nöjd en stund nu, men icke. Lilla pluttan ville snutta mera. Hon är så rolig, den här gången räckte det med att hon fick snutta 5 minuter sen somnade hon som en stock med munnen full i mat! Hehe, så charmig! Det är verkligen tidskrävande med barn men det är värt varenda sekund! Det är så otroligt givande ska ni veta! Älskar verkligen att vara mamma och jag älskar min underbara lilla dotter <3 Helt sjukt hur mycket man kan älska någon! 

Nu kom pappa hem så nu ska vi ta och äta nått och sen myspysa i soffan alla tre =)








Städdag =)

Måndag idag igen och idag var det städdag för oss =) Eller rättare sagt rensa-bort-rat-dag...Vi tycker båda att det är snyggare med några enstaka prydbadssaker i hyllorna än en massa som vi har! Därför har vi nu börjat packa undan eller slänga saker som vi inte vill ha framme. Vardagsrummet blev vårt första projekt, hann inte riktigt klart ikväll för vi ville ju mysa en massa med varandra och Tindra till Roast på Berns oxå =) Kommer fortsätta med vårat rat-projekt hela veckan och även fixa foton till alla ramar som vi köpte idag, vi ska nämligen endast ha foton i den ena hyllserien =) Blir bra det, får man visa upp sina fina foton för familj och vänner! Ska även se till så Johan fortsätter med att slipa och måla i matrummet, när han får tid, så det blir klart nångång :D


Vi var förresten även på möte med prästen idag, så nu är nästan allt klart inför dopet =) Nu ska vi bara se till så att alla inbjudningar kommer ut oxå! ;) Lite trist med en tom kyrka! Hehe...

Nä, nu ska jag fortsätta mysa med de bästa älsklingarna i hela världen =D Jag älskar er, Johan och Tindra <3<3<3





Lördag---

Blir nog en lugn dag idag för mig och Tindra. Förmodligen ska vi åka med moster Linda till gammelmormor och fika lite grann. Det blir skoj =) alltid mysigt att vara med mormor!
Man är lite bortskämd och sover nästan bort halva dagarna känns det som. Igår sov vi till 11 och då känner man att hela dagen är förstörd eftersom Johan börjar jobba 16.00 och det tar ca 45 min för mig att bli klar och sen ska Tindra äta, bytas på och kläs innan vi kan göra något, så vi måste bli bättre på att kliva upp tidigt ;P Men det är svårt när man är trött! Tindra äter fortfarnde var 3:e timme så när hon ätit klart och somnat om så gör jag oxå det ;P och det är just det som gör en såå hiskeligt trött! Men, men...vi får väl lite mer rutin i det hela snart hoppas jag =)

ÅÅh vad jag längtar till veckan för då tar Johan ut sina sista 10-dagars pappaledighet =) ska bli såå mysigt =D

Jag älskar er Tindra och Johan!!!








BVC

Idag var vi som BVC för vägning och mätning. Lillan har ökat jättebra i vikt, men ligger fortfarande under medel i prematurkurvan. Hon vägde idag 2935 gr =) jättebra ökning på ca 1,5 vecka. Längden låg nu på 49 cm och huvudmåttet på 34 cm. Båda de måtten låg precis på medel på kurvan vilket var skönt att höra. Hon växer som hon ska och är pigg och kry =) Nu kan hon nästan ha 50-kläderna =) Hon är såå söt och duktig så, är sååå stolt! Att bli mamma är det bästa jag någonsin gjort här i livet, det kan jag lova! Även fast det gjorde skitont att föda henne så skulle jag göra om det 100 gånger för hennes skull för hon är helt underbart fantastisk! Slår vad om att alla mammor känner så, annars är man ju knäpp ;)

Idag fick vi även tiden för dopet bestämt oxå, det känns bra =) Då ska hon få pappas efternamn istället för mammas, blir bra det. Det blir bara ett litet dop med bara de närmaste vilket känns mysigt och skönt. Nä, nu ska vi ta och fika lite hemmagjorda mjölkchokladmuffins, gott det ;)


Tindra och Johan, mitt allt <3









=)

Igår fick lillan bada för första gången :) Det var inte så jättepopulärt, hon trivdes en liiiten stund men sen blev hon hungrig och då var det inge roligt längre... Men nu har vi i allafall provat på det :) Hon ska självklart fortsätta badas för man måste ju tvätta bort all bröstmjölk som konstigt nog hamnar överallt :S
Köpte glasfilt och sånt igår så nu ska min älskling sätta upp det och sen måla :) Sen väntar vi bara på min tapet så jag kan få min fondvägg, det blir förhoppningsvis bra :)
Idag har Tindra fått en pappa på papper, hehe, har varit på Soc och ansökt om gemenskap vårdnad och intygat om att det är Johan som är hennes pappa. Känns bra att vi offiellt är hennes föräldrar!

Nä, nu kom mormor så nu ska jag och Tindra ta och vara lite sociala med henne =)

<3

Tisdag---

Tiden går såå fort! Helt sjukt ju! Tindra är snart 5 veckor gammal fast hon är fortfarande mindre än ett normalt nyfött barn. Hon vägde 2555 gr i fredags och var ca 47 cm lång :) Hon låg lite under prematurkurvan när det gäller vikten men längd och huvudmått var perfekt i kurvan :) Hon är så snäll fortfarande :) magen fungerar bra *peppar peppar* så ingen kolik och hon sover om natten, vaknar som en klocka var 3:e timma och vill ha mat i magen. Är rätt nöjd med att få sova 3 timmar i streck, kunde ha varit värre ;P Imorgon ska vi till birsta och shoppa lite. Håller på att göra om i matrummet så vi ska köpa nät till väggen så vi kan måla och kolla på nån snygg tapet som kan bli fondvägg :) Känns kul att ta tag i saker och ting så man kan få det fint som man vill ha det här hemma i huset! Tror vi också ska bada lillan för första gången imorgonkväll:) vi har inte riktigt tordas göra det då hon är förtidigt född och har lite känsligare hud, men sköterskan på bvc sa att det gick bra :) ska bli kul att se om hon gillar det! Jaja, nu ska vi fortsätta att mysa i soffan och invänta pappa Johan som jobbar på bion idag ;/ Längtar efter dig älskling!




Älskar min Tindra och min Johan <3






RSS 2.0