Vilka dårar ;)---

Haha, jaa det var mig ett roligt besök :D dom är ju helt underbara min kära vänner; Mariah, Madde och Sofie :) vad roligt man kan ha, framför allt när en kamera kommer fram ;D det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde idag! Ojojoj! Hoppas det inte dröjer för länge innan de dyker upp från Sundsvall nästa gång! Tindra hade roligt hon med, skrattade en massa och hon fick dessutom en jättesöt liten vinterejacka :) snälla vänner mammsen har ;) Snacka om att jag har saknat dem! <3


Längtar tills min älskling slutar på bion!
Då ska vi käka lite popcorn och mysa med tända ljus tror jag :D myspys! Bra avslut på en underbar dag!

Mina underbara vänner med min underbara bebbe :D
<3<3<3

Besök---

Snart väntas et besök så här i julstöket :D det ska bli jätterologt! Har inte träffat 2 av dem sen vi gick ur skolan -07!! Katastrof!



:)

Igår var lilla familjen Högel ner till birsta, det var jätteskojsigt :) vi hittade en massa fina och bra grejer ;P köpte b la en jättefin lampa till vardagsrummet, blev suuupernöjd :D Johan satte upp den idag och wow vad mysigt det blev :D bästa köpet! Sen köpte vi nyårskläder till Tindris; silvrig klänning med matchande bolera :) blev även lite nya kläder till mig + skor och sen blev det en muminmusikmobil till skötbordet som sen ska sitta i spjälsängen :) den var dyr men det är mitt lilla hjärta värd! det blev en massa mer grejer oxå men jag orkar inte rabbla mer ;D hehe!

Idag har jag och Tindra varit hemma hela dagen, min mamma o Tindras mormor var förbi en sväng och hälsade på och hämtade sina armband och sen städade jag ur mina garderober, det BEHÖVDES! haha, jag hade bara slängt in mina grejer ;D hehe, men nu är det snyggt och prydligt (ett tag i allafall). När Johan kom hem så satte han upp våran nya underbara lampa + våra fina fönsterlampor, skitasnyggt säger jag bara :) Han fick även hämta ut våra fujigrejer :) såå himla fin snuttan blev på julkorten :) ojoj, vilket vackert barn vi har ;D

Imorgon blir det birsta med mor min, ska köpa lite ramar till alla julklappar jag fixat ;) kommer bli asbra! är nästan klar med alla julklappar, vilket känns superbra!

Nu kom jag åt nån knapp på tangentbordet så texten här ovanför blev asstor :S haha! vet inte hur man fixar det så det får se ut så där ikväll :P

Såå jäkla snygg! Ser helt underbar ut IRL! Blir ett sånt mysigt sken av den :) Supernöjd!

Helgen---

I lördags var jag och Tindra hos pappa och Inger hela dagen medan Johan jobbade på bion! Det var som alltid mysigt och trevligt! Det bjöds på go´middag, typ plankstek fast med oxfilé :D gottgott! Vi hade oss hem vid 22 tiden och sen vid 00 kom äntligen Johan hem :) tyvärr vart det bara direkt i säng då eftersom han jobbade morgon dagen efter ;P dryygt, men fina pengar ;P

Jag och Tindra var hemma och städade lite på söndagdag
och sen när Johan kom hem plockade vi upp min lillasyster och åkte sen till min mor som bjöd på middag! Hon bjöd också på go´mat, fruktplanka, dvs en massa frukt och grönt, olika slags kött; skinka, kyckling, rostbiff...och potatisgratäng. Jättesmarrigt! Till efterrätt gjorde jag kladdkaka och till det spelades det en massa sällskapsspel. Det var jättemysigt och trevligt!

Vi åkte hem vid 20 och sen när vi kom hem hade vi en mysig hemma kväll :)

Idag har vi bara varit hemma och njutit av varandras sällskap :D imorgon blir det en jobbig dag ;( Johan jobbar heeeela dagen! Från 8 till 00 ;( fyy bubblan vad vi kommer att sakna honom! Tur han är ledig på onsdag i allafall!!

Det är så roligt att alla bekanta är så fascinerade över Tindras styrka i kroppen!
Men hon är verkligen stark alltså! Hon kämpar liksom hela tiden för att ta sig upp till sittande position eller helst stående, vilket hon ääälskar!! Hon skrattar oftast när man ställer upp henne också blir hon skitglad och ler och ler :D Hon vill absolut inte ligga ner, det funkar bara ifall man klappar henne konstant i rumpan eller att hon redan somnat ;P annars tvärvägrar hon! Men hon är otroligt stark! Hon jobbar hela tiden med hela kroppen :S ingen lugn stund där om man inte söver henne med klappandet eller matar henne :P Hon kommer nog börja gå tidigt min lillsnutta! Vill ju liksom göra det redan nu :S hihi, sååå jäkla söt!!!




Snuttgumman om ska stå hela tiden! Älskar min lilla familj mest av allt i hela världen <3<3<3<3<3

Fredag idag---

Idag har jag haft en väldans fin dag! Promenerade med Sar aoch Joline ner till Öppna förskolan där det var ungmammaträff idag. Det var inte så jättemånga mammor där, utan alldeles lagom många :) Flera strycken som man inte kände igen, trots att man bor i samma stad, men men, man kan ju inte veta vilka alla är ;P Ganska många försvann efter typ 1 timma, men jag och Sara och två mammor till satt kvar ett tag extra och snacka lite om allt möjligt, det var jättetrevligt faktiskt! Så kul att träffa nya mammor :)

När vi kom hem tog ja och Tindris ut Rambo på en svängom runt området och nu sover lillan som en stock :)
Det var många intryck på Öppna tror jag, många fina pojkar ;) hehe! Just nu väntar jag på min älskling som snart kommer med käk åt oss! så jäkla hungrig just nu ;P Sen blir det nog en promenad ner på Tempo och köpa gotta så vi kan ha en lite fredagsmys :D blir kanoners det!






Aja, blir ingen bild idag då blogg.se är supersegt och det står bara "laddar..." hela tiden när man försöker ladda upp bilder ;(



:)

Igår var jag, Tindra och min lillasyster hos vår mor. Det var mysigt, vi åt kladdkaka och såg på Deperate Housewives :) Efter det promenrade vi hem i spöregnet vilket var mindre mysigt ;P hehe!

Idag har jag och Tindra mest latat oss medan Johan, hans pappa och bror har arbetat lite till inne i matrummet! Snart kan vi måla och sen blir det tapetsering :D Längtar tills det är klart!!!

Tindra gumman blir 16 veckor imorgon :) Snacka om att tiden bara flyger iväg!  Det går så fort i utvecklingen också, hon kan sitta upp utan ryggstöd bara hon får luta sig lite fram och man håller armarna lite så hon inte tippar åt sidan. Hon är så otroligt stark! Starkare än vad vi var när vi var små säger mamma. Hon kämpar hela tiden och vill sitta och stå mest hela dagarna, blir väldigt frustrerad när hon inte får sitta och titta på sin omgivning :) Så fort man lägger henne famnen så börjar hon göra "sit-ups", hon ska verkligen sätta sig upp, vägrar ligga! Hon tar till och med några kliv när man ställer henne upp, men det är självklart alldeles för tidigt, vill inte att benen ska bli överbelastade så hon ska bli hjulbent :S Men lite kan man ju få träna då och då ;)

Snuttan har blivit så duktig på att sova också,
de senste veckorna har jag fått sova misnt 7 timmar i streck varje natt :) sen när hon ätit lite tidig frukost somnar vi om några timmar till ;D hehe! Blir aldrig tidigare än 10 om vi inte ska bort eller pappa Johan är hemma! Hon är riktigt duktig på att skratta och "prata", man får världens leende om man paratar med henne och så ser det nästan ut som att hon blir generad för hon blir så glad! Såå himla charmig!! Mammas lilla tjej :D Älskar dig Tindra!! Du är underbarst i hela världen :D



Min och Johans älskade dotter :)
Vi är så lyckliga, tacksamma och stolta över henne <3<3<3






---

Igår var jag och Tindra hos mormor (min alltså) nästan hela dagen :) Mina 2 systrar, Anders och min mor var oxå där :) Vi hade jättetrevligt och mysigt! Mamma for iofs tidigare men vi andra stannade till strax efter 21. Vi spelade chigago och beställde mat! Det var roligt att även mormor som har passerat 70 strecket också käkade pizza ;D hehe!

Idag fick jag en riktigt skön sovmorgon igen :) Tindra gumman sov hela natten enda till strax efter 10 :) Så himla skönt, men man är ändå ständigt trött ;P Dryygt! Men vad göra liksom! Vi var klara kring 12 och då skuttade vi ut med Rambo, sen gick vi ner till Tempo och mötte upp gubben och Lizette. Vi käkade jättegod wok på entrecôte, thai grönsaker och färsk lök och paprika :D asgott! Trodde inte att entrecôte kunde vara så gott att woka! Rekommenderas verkligen!

Efter middagen hjälpte jag Lizette med hennes läxa och sen bakade jag kladdkaka :) det var fasen flera år sen jag bakade kladdkaka själv :S Har varit så lat och köpt bon jours färdiga från Tempis, den är iofs asgod men det är alltid godare att göra egen :)

Näe, nu är klockan mycket och innan vi är klara med allt så är klockan 1 :P så nu ska vi studsa i säng allihopa :) nattinatt!



Älskar min lilla familj :) <3<3<3<3<3<3

Julstämning---

Har varit en riktigt mysig dag idag! Fick en massa julstämning, bland annat pga snön :) Vi tog oss en promenad, hela familjen, i den mysiga vinterkylan ner på Tempo där vi köpte hjortronglögg och pepparkakor :D Gillar verkligen den här hjortronglöggen (alkoholfri så klart) då den inte är lika stark som blossas glögg, de smakar nästan likadant fast den här är mycket godare tycker vi :)

När vi kom hem så myste vi i soffan en stund med vår glögg och peppisar och lyssnade på julmusik :D
såå mysigt, synd bara att min älskling jobbar ikväll, annars hade vi kunnat myst hela kvällen!

Strax innan min älskling for på jobbet så tog vi några julbilder på Tindra,
vi ska nämligen göra egna julkort med henne och skicka till släkten :) blir jättebra det! Har laddat 2 smakprov, men den slutliga bilden är hemlig en så länge ;D hehe!

Åhh, jag längtar verkligen till julafton! Älskar verkligen julen,
och i år blir det ännu mer underbart då vi är 3 :D ska bli så himla mysigt med Tindras första jul :D Lääängtar!


Näe, nu ska vi strax iväg till storasyster min :) Tschüss!




Mamma älskar dig, min lilla tomtenissa :D <3<3<3<3<3<3<3<3<3

----

Igår var jag och Tindris på Öppna förskolan med Sara och Joline. Det var jättetrevligt! Träffade några till mammor från våran grupp men det fattades även några vilket var trist! Alltid kul att träffa de man känner lite grann så man kan diskutera bebisar ;D hehe! Vilket dessutom är det ända man pratar om nuförtiden, NÄSTAN iallafall. Det är så kul att se att nästan alla mammor är likadana ;D hehe! Man märker liksom att bebisarna är det bästa i allas liv! Så mysigt och sött :) Jag älskar min Tindra så ofantligt mycket och hon är verkligen det bästa i mitt liv <3<3<3<3<3

Tindra vaknade glad som en solstråle imorse men blev grinig igen precis innan vi skulle ha oss ner på Tempo för att äta lunch med pappsen, såklart! Men vi hann iallafall, för som tur var fick de sen lunch idag! Vet inte varför hon blir så grinig och otröstligt, vi misstänker att det är tänder som växer under tandköttet och att det kliar och gör ont. Vet såklart inte helt säkert, men det har börjat blivit lite vitt under tandköttet nertill och hon dregglar ganska mycket så det är det som verkar mest troligt, kommer liksom och går i vågor hennes små "utbrott". Men för det mesta är hon så snäll, go´och glad :) Hon har pratat en massa med mig idag efter vi kom hem från lunchen och nu sover hon nöjt :) Vi ska snart ha oss ut i snöyran med Rambo, sen efter 21 kommer pappsen äntligen hem :D Lääängtar!! Dessutom är det Grey's ikväll :) Så bra serie! Det och Desperate Housewives är verkligen mina favvoprogram :) Näe, nu ska man väl passa på att slappa en stund till innan tötnosen ska ha mat igen!


Du är det bästa i mamma och pappas liv Tindra! Du är verkligen det underbaraste
och mest fantastiska som någonsin har hänt oss! Finns inget bättre än dig, vi ÄLSKAR dig Tindra <3<3<3<3<3<3<3<3


Ullared---

Idag har vi först varit på Dollar store i Kramfors och sen var vi i Sundsvall:) Det var kul! Hittade b la en åkpåse åt Tindris på Kappahl och en jättefin julklänning och tomteluva åt henne på Åhléns :) Hon kommer vara världens sötaste tomtetös :D hihi!

Nu ska vi se på "Ullared" :D
Så himla roligt!! Längtar tills vi åker dit och spenderar ett års sparande ;D haha!!



Vi har världens sötaste bebis :D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Som dag & natt---

Lilla Tindra har varit missnöjd nästan hela dagen idag :( Hon har gråtit och sovit i omgångar! Tror att hon vaknade på fel sida idag då hon var jättesnorig imorse, stackarn! Lyckades få några leenden ifrån henne idag, men det var absolut ingenting jämfört med hur glad och skrattig hon brukar vara! Lillvännen min! Hoppas hon inte blivit förkyld ;( uscha! Men vi hade iallafall en trevlig eftermiddag med Tindras farfar och faster, även fast Tindra var lite grinig :)

Kom hem för en stund sen så nu blir det blåbärspaj och sen blir det popcorn och "Simpsons The Movie" och en massa pussar och kramar med mina två älsklingar :D Älskar er av hela mitt hjärta, Johan och Tindra <3




---

Idag fick både jag och Tindra en riktigt härlig sovmorgon :) Hon sov ända till 9! Hela natten sov hon, så himla skönt! Vi klev upp vi halv 11 och gjorde oss iordning. Tindra var så himla glad imorse, fick inte säga någonting till henne medan hon åt för då började hon att skratta och då rann all mat ut :D Så himla söt och glad! Fick henne på film oxå för en gångs skull :) hon har sånt himla underbart skratt! Man kan inte låta bli att bli glad och tårögd när hon är så där glad alltså!

Strax innan 13 kom Inger och hämtade mig då vi skulle hälsa på en arbetskamrats tjej Marie (+att hon är Ingers barnbarns mamma) och hennes dotter som är nästan lika gammal som Tindra :) Det var jättetrevligt och mysigt tyckte både jag och Tindra! Ska bli kul när de blir lite äldre för då kan de leka tillsammans, nu var de inte så leksugna såklart men de upptäckte faktiskt varandra! Det var kul :) Snacka om att de är stor skillnad på dem i utvecklingen! Några veckor gör så himla mycket just nu. Det var ju till exempel bara 1-2 veckor sen Tindra inte kunde skratta och jollra som hon kan idag. Men man märkte på Tilda att hon är ca 1 månad före Tindra i utvecklingen (måste räkna Tindra i hennes utveckling från hennes egentliga BF 16/9) för hon är till exempel mycket starkare i nacken och hon fixar och trixar mer med sina händer och så där. Tindra har just hittat tungan riktigt så hon räcker ut den hela tiden hon :) men det var som sagt jättekul att träffa Marie och Tilda och jag hoppas vi ses snart igen :)

Sen åkte jag och Inger på Dollar Store och på Jysk, blev lite grejer till Tindra och lite julsaker :D Älskar julen och jag längtar så mycket tills man får pynta här hemma för et är så myyyysigt :D Ska bli extra mysigt i år då vi är 3 st istället för 2 :)

Nu ska jag och Tindra göra oss iordning för snart kommer Johan hem och då ska vi handla go´middag och bara mysa hela kvällen :D

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3





Ååh, mina älsklingar! Gud vad jag älskar dom :D <3<3<3<3<3<3<3

Onsdag---

Tindris fick lite feber igår från sprutorna ;( men det gick snabbt över med lite flytande alvedon. Hon var jätteglad och pigg trots febern så det var jättebra, inge extra grinig eller nånting! Hon sov till och med hela natten ända till klockan 9 imorse :D Jätteskönt!

Idag har vi varit på Flügger färg och valt ut färg och tapet som ska bli i matsalen :) det blev nått helt annorlunda än vi tänkt oss innan, men jag tror och hoppas att det blir skitbra :) och billigt blev det oxå! Det är alltid bra ;)

Jag och Tindra myser just nu i vardagsrummet medan Johan, svärfar och svåger håller på att slipa och sätta upp väv så vi kan måla sen :D hihi! Skönt att slippa göra nått ;)

Sötnos, mamma älskar dig! <3

BVC---

Stackars min lilla tjej ;( Hon fick nämligen sin 3-månadersvaccination idag! Fy bubblan vad ont det gjorde i hjärtat på mig när de stack henne i benen! Man hörde verkligen hur ont det gjorde ;( Fyfasen! Jag fick verkligen kämpa för att hålla tillbaka tårarna! Det var verkligen skönt att Johan var med för han tog upp henne i famnen och tröstade henne och då var det glömt för hennes del, medan jag hade börjat böla om jag hade måsta tröstat henne ;( hatar när hon är ledsen! Men allt gick snabbt som tur var. Fick mäta och väga henne oxå, 4585 gr och 54 cm kort :) Dutti tjej <3

Hade tänkt gå på öpnna förskolan idag, men vi fick order om att vara hemma och ta det lugnt och passa på henne så ifall hon får feber :P Så nu ska vi lägga oss i soffan och bara må gott och glömma den hemska vaccinationen!






Leende och skrattande, så vill jag se min dotter varje dag, aldrig ledsen! <3



Världens sötaste unge <3 ---

Var och firade min far igår, det var trevligt :) Han fick en almanacka med fina bilder på Tindris, eftersom hon är världens finaste och sötaste unge + hans första/enda barnbarn. He loved it ;) Efter det åkte jag, Tindra och mina systrar till birsta en sväng. Det var lite med folk vilket var asskönt! Inga köer nånstans :D

När vi kom hem bjöd min storasyster och hennes kille på middag, fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatisar och stekta kantareller, gött :D Vi var där till strax innan 22 för sen skulle vi hämta Johan på jobbet. Vi myste och såg som vanligt på bästa "Supernatural" :D myspys! Sen blev det sängen eftersom Jonteponte jobbade dag idag :P

Idag har min pappa och lillasyster varit här och fiikat och sen har jag och Tindra bara myspyst :D Nu är äntligen Johan hemma och vi ska strax äta middag och sen fika kladdkaka med Tindras :) Blir kanoners det!

Åh, jag har verkligen världens sötaste
och underbaraste bebbe :D
Älskar dig Tindra!!!!! <3


RSS 2.0