Buzzador, Active fit

Nu har jag provat och buzzat Pampers active fit blöjor och kan bara säga att jag är helnöjd :) nya active fit är den torraste nånsin! hela 20% torrare än sina föregångare ! Denna blöja går även att ha som nattblöja om man vill för den håller så pass torrt och den är väldigt följsam så barnet kan få vara så aktiv som möjligt under dagen utan några som helst problem. kan inget annat än att rekommendera föräldrar att prova dessa blöjor till sian små toddlers :)



Okt. 18, 2010

blir väldigt långt mellan inläggen här märker jag, men det blir ju så när man har fullt upp ;P har liksom en busunge som springer runt och stökar till och gör lite småhyss på dagarna och sen ett heltidsjobb på kvällarna, men jag klagar inte :) älskar mitt liv! Har världens underbaraste dotter och man och ett välbetalt jobb som jag trivs med!

Tindra fortsätter att göra framsteg och nu har hon snart 4 st tänder ;D hehe, den andra framtanden är på g! hon är så duktig och kan härma det man gör och vet hur man sätter på locket på olika byttor, hur man byter tvkanal, hur man spelar musik på mammas mobil etc etc. hon är så duktig så och snäll (utom när hon är hungrig och trött för då ser man verkligen vilka hon brås på ;D )

Firade min och min älsklings första bröllopsdag förra söndagen vilket var hur mysigt som helst! fick ett jättevackert guld/diamanthjärthalsband av honom, måste dock byta kedjan då den blev lite för kort, men det var jättefint :D tack älskling! sen imorn är det faktsikt vår 4 årsdag :D hade första daten 17:e oktober men vi seald the deal den 19:e och blev ett par ;P helt otroligt vad fort tiden går, men jag njuter av varje sekund! är så otroligt tacksam för min underbara familj och för att jag än så länge inte behövt sätta tindra på dagis och istället får umgås med henne hela dagarna! det är så mysigt så :D älskar att ha henne hemma så vi kan busa, mysa och leka och sen de dagar när jag går på jobbet vid 16 så tar pappa-johan över, det känns helt underbart! skulle sakna ihjäl mig efter henne om hon var på dagis ;( vet ju dock att den tiden kommer men i så fall får det bli dagmamma. vill inte ha tindra på dagis och eftersom både jag och johan gått hos dagmamma så känns det mycket bättre! får dock se när det blir och om det finns plats när vi tycker att det är dags ;P

nu är husköpet snart klart oxå :) väntar bara på lagfarten som borde bli klar nu i veckan och sen ska vi bara skriva på lånepapperen hos seb! känns jäkligt skönt! ska fixa badrummet så fort huset är vårt och det ska bli sååå skönt! längtar verkligen! vill ju att tindra ska få en bubbelkopp att bada i då hon älskar det ;D och vi med så klart!

ne, nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan med mina underbara katter och vänta på att min man ska komma hem från norge! <3 saknar dig så det gör ont ju!!!

Några bilder från dagen på vår underbara dotter <3




påhittigheten är det inget fel på ;D


Älskar dig snuttungen våran <3



RSS 2.0