Veckan som gått---

Har haft en jättebra vecka faktiskt :D i tisdags så var jag och Tindris på öppnaförskolan som vanligt och det var lika trevligt och mysigt som alltid :) hade My och Meja med mig och mötte upp mina härliga föräldragruppsmammor med bebbar :) finns mycket många trevliga mammor där så det är alltid roligt att gå dit :)

I onsdags var jag och Tindra hos min syster och åt god mat och tittade på TV medan Johan jobbade. På torsdagen var vi och hälsade på hemma hos My, Johnny och Meja, det var hur trevligt som helst :) kul att se hur dom bor!

I fredags så jobbade Johan dag så jag och Tindra åkte med Sara och Joline till Emilia för en f-gruppsfika :D hur mysigt och trevligt som helst! och gott fika hade hon bakat också :D tycker det är så roligt att tträffa "mina mammor" :D man har så mycket gemensamt så det finns alltid nått att prata om :) När Johan kom hem så hade vi myskväll och jag fick äntligen mina F-kassepengar ;P

Igår var vi hos mamma och åt god mat och spelade spel :D
hur kul som helst! Vi var 10 pers så det blev väldigt högljutt men roooligt ;D hehe!! Mammas nya kille gav Tindra en massa leksaker frånhans barn och det uppskattades väldigt mycket :) fick mycket fina grejer och även några gosedjur och en babyvakt åt mig och Johan :D såå snällt!

Idag blir det Birsta en sväng med min syster, My och Meja och Tindra så klart ;) det blir nog roligt :) kul att åka bara vi tjejer ;D är glad att vädret är bättre idag, inge roligt att åka i snökaos ;(( men nu ska jag göra mig klar och vänta på att Tindris ska vakna :)

Måndag---

Hade en väldigt bra dag tills för en timme sedan ;P Vi har varit nere i birsta och bara haft det mysigt. Köpte en massa fina kläder åt Tindra, nappar, skallra, överdrag till Babybjörnen, haklapp, Scrubs säsong 7 etc...åt god kinamat och handlade sedan lite grejer på Willys som vi inte har på jobbet. Johan åkte iväg på jobbet på bion och jag skulle betala lite räkningar...glad jag blev då jag ser hur mycket pengar jag fått ifrån F-kassan då; 1400 kr!!??Vad fasen kan jag göra med 1400 kronor :-S ringer dem och får sitta i telefonkö i 30 minuter!! När jag väl fick prata med någon så försökte hon skylla på att det var jag som skickat in mina papper sent, men det hade jag inte!! och om jag nu var så sen med papperet hur kan de då ha behandlat det och bara satt in 1400 kronor!!?? Idioter! Hon kunde inte heller svara på när jag får mina pengar, men hon skulle ialla fall be handläggaren att skynda på ;P känns ju väldigt betryggande ;P får hoppas att jag får mina cash den här veckan i alla fall annars jäklar!!

Nee,
nu ska jag försöka slappna av och titta på "Halv åtta hos mig" :)

---

Var ner till birsta en snabbis igår. Var i stort behov av dreggelhaklappar, så det inhandlades också fick Tindragumman en ny bitleksak som hon älskade :) en liten ring med en tiger på som även "skallrar". Hon älskar den :D känns jättebra! Hon gillar saker som låter och den här var väldans greppvänlig också, så det var ett riktigt kap :)

På kvällen tog hela familjen sig en riktig långprommenad runt stan :)
hur mysigt som helst! Avslutade promenaden med att gå in på Tempo och handla lite bananer mm. så vi kunde göra stekta bananer med grädde, hur gott som helst! Vi hyrde även filmen "Land of the lost" med min favorit Will Ferrell :D kung film ;D hähä!! Man fick sig några skratt ;D

Idag har jag och snuttan haft sovmorgon,
jag sov till halv 11 och Tindra till halv 12 :) var ut med Rambo på "lunchprommis" för ett tag sen och nu har jag nyss städat och dammsugit här hemma, så skönt! Tindra sover fortfarande i vagnen sedan promenaden så just nu har man lite egentid ;D skönt! Längtar tills Johan slutar! ska hämta honom och käka lite wok :) sen blir det nog en fika hos vår arbetskamrat och hans lilla familj :) sen blir det mys och mera mys ikväll, för sen jobbar han 8-24 på fredag och söndag ;( men nu ska jag nog käka något innan Tindris vaknar och ska ha mat!






Världens vackraste!!

Jag är verkligen lyckligt lottad :D har verkligen världens vackraste och mest underbara unge :D hon betyder allt för mig! Hon är verkligen allt man kan önska sig! Kan bara säga tack älskling för denna underbara dotter som du gett mig <3<3<3 ni är mitt allt här i livet!! Jag älskar er så otroligt mycket!!





Mina 2 hjärtan <3

Lördag/Söndag =)

Hade hur trevligt som helst igår :D det är så himla mysigt att umgås med Linda & Anders och Johnny & My :D åt god mat och spelade både "Absolut överens" och "Rappakalja". Jag och Johan visade minsann varför vi är gifta ;D hehe! Vi vann "Absolut överens" 3 av 3 spelomgångar ;D tänker ganska lika tydligen :D men att ljuga var faktiskt Anders bäst på höhö ;D

Idag blev det som jag misstänkte en lugn idag :)
Tindra sov ända till 20 över 11 och sen har vi bara potat på :) pappa kom förbi med Rico så Rambo fick busa av sig! Jättesnällt för Rambo och Rico älskar verkligen att busa tillsammans :) sen vid 14 åkte jag, Tindra, Linda & Anders upp till mormor våran och fikade och myste en liten stund :) längesedan vi träffade henne då hon varit jätteförkyld så det var riktigt trevligt att umgås lite med henne!

Har nyss ätit hemmagjorda köttbullar och snart är det dags för Köping-time ;D hehe!!
Dom är så härliga och roliga att titta på :) Tobbe är kung ;D hehe! Sen blir det nog andra Johan Falk-filmen ;P gillar inte svenska filmer egentligen men Johan vill se så då får jag foga mig ;P hehe! men det går bra, får ju mysa i soffan med mina älsklingar :D

Några bilder från igår =)




Världens sötaste och underbaraste unge!
Jag är stoltast i världen <3



---

Som jag misstänkte så blev det en väldigt bra fredag :) så mysigt att få främmande! Extra kul att mina gamla klasskamrater kom förbi från Sundsvall igen :D Tindra tycker också att det är superkul med främmande för hon får så mycket uppmärksamhet  ;D en riktig primadonna ;D hehe!

Tindra var superduktig igår! Hon vände sig från mage till rygg :D fast först blev hon förbannad för hon gillar inte att ligga på mage, men hon måste ju träna rygg och nacke så, ialla  fall så vände hon sig efter typ 3 minuter och jag fick det på film :D perfekt timing! och idag vände sig snuttan från rygg till mage! hon tar liksom allt på en gång ;D lämnade henne på fällen inne i vardagsrummet i 2 minuter medan jag hämtade hennes käk och när Johan kikade in så hade hon redan vänt sig!! Jätteduktig tjej, men samtidigt som man blir stolt så tycker man att allt går så fort ;( man vill ju njuta mer av hennes bebistid och vill inte att den ska ta slut än ;( men men, that's life! :) ser fram emot alla stadier i hennes liv, även tonåren för det ä ju en del av livet :)

Nee,
nu ska jag nog ta och städa lite till då våra gäster kommer vid 18 :D


Mys i soffan igårkväll precis innan vändningen ;D

Lekdags idag med leksakståget och gymmet! Sen slocknade gumman
med snuttefilten över huvudet ;D men även prinsessor måste sova ;D <3




Inte bara vi som älskar soffan ;D grabbarna grus älskar den med ;D

Min vecka :)

Haft en väldigt bra vecka hittills och den lär ju inte bli sämre :) i tisdags så var jag på Öppnaförskolan med mina härliga f-gruppsmammor och My :) hade det jättemysigt och trevligt där, dock var filmen vi såg om mat till barnen lite förlegat kändes det som ;P men men, man fick ju lite tips :) sen i ondags var vi och hämtade vår underbara soffa som jag älskar!! den är så otroligt snygg och man sitter som en gud i den + att man kan bulla upp med hur många kuddar man vill, superskönt :D älskar den!

Igår var jag och Johan till birsta fram och åter
och knatade in på Willys för att se vilka barngrejer mm som vi vill ha hem till Tempo ;D hehe! helt perfekt för då behöver man bara skriva upp art.nr och sen bara beställa hem det istället för att söka som en tok i datorn ;P köpte bland annat banangröt där som Tindra fick för första gången igår, den gillade hon skarpt + att hon sov längre av den ;D skööönt!!

Idag har jag varit på en mysig men kylig förmiddagsprommis med min mor,
Rambo och Tindra! Härligt härligt :D väntar just nu på att min far och hans sambo ska komma förbi på fika, och sedan vid 4-5 kommer några av mina vänner hit och fikar ;D det ska bli mysigt!!

Imorgon är det middagsbjudning här, min kusin, My och deras Meja kommer och även min syster och hennes sambo :) det ska bli väldans trevligt! Det ska spelas spel och bara mysas på :)

På söndag lär det nog bara bli en massa mys med lilla familjen i nya soffan ;D
hehe! har inget planerta so far :) men men..nu ska jag städa färdigt och invänta mina första fikagäster :)


Några söta bilder på min underbara dotter!


1) Tindra nerbäddad och redo för en tur i vagnen :)
2) Lilltjuven tog pappas glasögon och tycker de var goda att äta på!
3) Snuttan har somnat med snuttefilten!
4) En bestämd liten fröken som har börjat att visa lite humör ;)
5) Vår softarsoffa <3




Gullan Högel ;D

Förstår inte hur hon lyckas, men min lilla snuttunge vaknar aldrig som man lagt henne :S hehe! Imorse låg hon upp och ner i sängen..minns inte att det var så jag lämnade henne när jag klev upp ;D




Morgonmys :D



Imorgon blir det Öppnaförskolan igen :)
ska bli så roligt att återse sina föräldragruppsmammor och deras söta barn :D lilla Meja och hennes mamma ska med också, dvs Tindras tremänning, det ska bli jättekul :D



=)

Igår var jag och hämtade ut mitt nya körkort ;P har ju bytt namn så då måste man ju fixa nytt körkort också! Är brunett på den bilden och jag ser ut som att jag luktar på något illa ;P hehe! man får skämmes jämt!

Igår fyllde även min pappas sambo år så då var vi hos dem,
mycket trevligt hade vi där :) trevligt sällskap och gott fika :) tindra mådde väldigt gott där, fick en massa uppmärsamhet och beröm för hur otroligt söt hon är ;D

Idag vart vi bjuda till min svärfar på middag!
Hur gott som helst var det :D fick älggryta!! mmm...längesedan jag åt älg och det är ju så otroligt gott kött! Vi hade det jättetrevligt och mysig, en perfekt lördag eftermiddag och kväll :)

Nu har vi nyss kommit hem
så nu ska det bli lite mys framför någon film med lite lördagsgotta ;D



Tindra har hittat sina fötter :D sötnosen!!


Tindra tränar att gå med morbror Ante :)

=) idag...

Idag har man inte haft mycket för sig ;P varit på Tempo en stund och ätit lunch och frontat lite, kommer så mycket varor imorgon och på fredag så de har inte tid och fronta då, så då ställer man så klart upp :) sen när jag kom hem bakade jag 93 stycken bullar ;D hehe! tog typ 3 timmar då jag hade en trött tjej i vagnen bredvid mig i köket som vägrade somna och bara ville skrika och ha uppmärsamhet hela tiden istället för att sova ;

Är så nyfiken på hur lång hon är och hur mycket hon väger
, har inte varit på Bvc sen innan jul! men tyvärr så missade vi vår Bvc tid i måndags, hittade aldrig lappen och självklart glömde jag bort att ringa och fråga om tiden :( men som tur är så ska vi få en ny tid till nästa vecka :) är tyvärr rädd att det är vaccinering på G igen då hon är 5 månader nu :( vill inte!!!


nee, nu ska jag strax fara och hämta min älskling så vi kan fika lite nybakade kanelbullar och kall mjölk ;D




Så jäkla söt!! <3


Gumman har sån skön stil i sin stol :) <3

Morot är gott :D

Nyår mm :P ---

Har haft det hur trevligt och mysigt som helst under nyår :D vi hann precis klart med vårat matrum dagen innan våra gäster skulle komma ;) hehe! Aa, vi är inte 100% klar, har lite taklistsmålning kvar och handtag till garderoberna kvar, men det stora hela är klart :D
Min kusin och hans lilla familj var här, Johans pappa, min syster och hennes sambo och hans pappa var här och sen jag, Johan och Tindra of course! Lagomt många och riktigt trevligt var det :D käkade god mat och spelade "Rappakalja", roligare spel får man leta efter :D lite tråkigt att det snöade bara :( man såg så dåligt med raketer på tolvslaget, men annatrs var det en perfekt kväll :D

I förrgår fick Tindra sitt första smakprov :D
hon var jätteduktig att gapa och ta maten men sedan visste hon inte riktigt hur man skulle svälja det ;P lite skillnad jämfört med den flytande maten liksom ;P men det gick bra när hon fick skölja ner det med lite ersättning :) ska försöka ge henne smakprov en gång varje dag nu och sedan ska det bli mer och mer och även gröt och sånt :) det ska bli kul, men samtidigt är det hemskt vad stor hon har blivit redan ;(

Igår var min familj här
, bjöd dem på middag :) jättekul och trevligt :D alla blev proppmätte och det var ju det som var meningen ;D hehe! Linda och Anders stannade till klockan 1 för vi spelade "helt överens", det var asroligt :D haha! måste göra det snart igen!

Nu vaknade min lilla prinsessa
så nu ska vi dra ut med hund och vagn på en snöig promenad :)


Tindra på nyår med sina fina glittriga hello kitty-kläder ;D


Matrummet innan våra gäster kom :)

Folket sitter och klurar på lögner i "Rappakalja" hehe ;P


Tindra får sitt första smakrprov :D Inga grimarser så det verkar ju lovande :D



RSS 2.0