Tiden flyger iväg ;(

Jaha, då har ännu en vecka gått ;P känns verkligen som att tiden bara flyger förbi nu för tiden ;P jag har redan varit mammaledig i 7 månader och imorgon ska jag jobba igen för första gången sen Tindra kom till världen! Det känns både bra och dåligt ;P kommer kännas jobbigt då det är första gången jag är i från henne en längre tid, men that's life tyvärr ;( fick jag välja skulle jag vara hemma med min snuttunge tills hon flyttar hemifrån ;D hehe!

Har haft en bra vecka hittills,
träffade My och Meja i tisdags och vi tog en fika på stan, supermysigt! I onsdags var vi hembjudna till Sara och Joline. Sara hade fixat en massa go'fika och vi hade det supertrevligt :D På kvällen åt jag och Johan en jättegod middag, kladdkaka med jordgubbar och grädde till efterätt och såg på "The big bang theory" hela kvällen, såå mysigt!!

Igår gjorde vi inget särskilt direkt och ikväll blir det förhoppningsvis fredagsmys :)
har haft en liten grinunge både idag och igår vilket är lite påfrestande när man vill kunna göra saker så som dammsuga och städa! Men, men sånt är småbarnslivet ;D ska inte klaga, älskar min lilla snuttunge vare sig hon är glad eller grining :D <3


Så här glad vill jag se min Tindra hela dagarna ;D hehe! <3



Vår stackars lilla Rambo fick sitt blodöra tömt idag ;( stackars liten!
<3

.....

Ja, herregud vilket liv man lever ;P Kan i alla fall inte klaga på att inget händer ;P Är fortfarande irriterad och upprörd över rättegången men eftersom grabbarna i fråga ljuger så pass mycket att deras egna advokater ger upp så känns det ändå lovande! Får hoppas att de åker in för något av deras 5 cm tjocka mapp med åtalspunkter ;P känns som det då även polisen och securitas vittnar mot dem... nog om detta, blir bara upprörd ;P

Har blivit dyngförkyld med slemhosta,
snor, snor, snor, ont i käkarna och är helt orkeslös med värk i lederna ;( ingen höjdare alls men än så länge är Tindra frisk..*peppar peppar*...går nog inte på ungmammaträffen imorn då jag inte vill smitta någon annan, känns trist eftersom jag inte vart där på 1,5 vecka ;P men eftersom rättegången tog hela dagen så kunde jag ju inte rå för det i tisdags ;P får hoppas att jag mår bättre tills på tisdag :)

Var i alla fall på BVC idag och vägde och mätte lillan..
hade tid 15.30 men idioterna som var inne före mig segade på som fasen så jag gick in 15.50 och förklarade att jag bara hade parkeringstid till 16.00..va fan de stog bara och kallpratade på min tid liksom :S (dörren var öppen) lillan mådde bra, helt propotionerlig enligt sköterskan :) hon vägde 6900 gr och var 64 cm lång, lillfisan :)

Tindra har länge kämpat från rygg att komma upp till sittandes,
hon ogillar verkligen att ligga helt på rygg. Hon vänder sig hellre till sidan eller mage. idag var första gången som hon lyckades komma ända upp till sittande position från ryggläge :) hur duktig som helst! Till och med distriktssköterskan blev imponerad då det inte är så vanligt när de är så små, men min Tindra hon kan hon ;D hehe!

Snuttan sover fortfarande otroligt bra och hon brukar väcka mig vid 9-10 med sitt prat i sängen :)
så söt! Ligger och pratar med sin snutteälg och blåser bubblor i godan ro tills jag vaknar och säger god morgon. Då blir hon så otroligt glad och man får världens sötaste solskensleende :D underbart!!

Håller just nu på att bleka håret igen,
får hoppas att det guld/gula försvinner ;P men måste ju ändå tycka att det blev jäkligt bra sist med tanke på att jag var svarthårigt och bara blekte det två gånger! hoppas få det vitt igen ;D hehe! Näe, nu ska jag titta lite mer på tv innan jag sköljer ur håret :)



Världens underbaraste unge och man :D <3 Älskar er!!

!!!

Fy fan vilken jävla skitdag!! Känner mig så fruktansvärt arg!! Hatar folk som ljuger och inför rätten dessutom!!? Man sitter där och kan inte göra ett skit åt att de bara hittar på saker, för jag har redan talat och sen kan jag inte bevisa att de bara ljuger då även mina egna vittnen rör till det för mig!!? alltså fyyyy fasen vad jag kokar just nu!! orkar fan inte skriva något annat idag!

Är i alla fall fruktansvärt tacksam att min mamma var med mig  och min älskade dotter hela dagen och stöttade mig och försökte få till en medhörning!! Det uppskattas fruktansvärt mycket och sen att min syster bjöd på god mat och gott sällskap ikväll hjälpte ju lite, men jag kommer ha svårt att sova inatt kan jag lova för det här släpper nog inte på et tag ;P



Godnatt!!!

------

I tisdags var jag och My på Öppnaförskolan med våra små snuttungar :) vi hade jättetrevligt och hade massor att prata om som vanligt :) lite trist bara att mina andra mammor inte var där dels pga deras härliga sällskap och dels för att jag och My blev de enda som hade småbebisar som inte kan leka själva :( det gjorde att alla satt inne i lekrummet med sina barn så eftersom ingen satt i lugna rummet så valde vi att göra de andra sällskap i lekrummet ;P det var trevligt det med, men dock en aning mer livat :P hehe!

Johan var ledig både onsdag och torsdag så i onsdags överraskade vi Johans syster, som bor i Umeå, med ett litet besök :)
det blev väldigt uppskattat! hon får ju inte träffa Tindra så ofta då det är en bit att åka, så hon blev väldigt glad! vi hade en väldigt trevlig dag och kväll i Umeå och nästa gång blir det nog en övernattning :)

Igår var det Johans andra lediga dag,
vilket var första gången på typ 6 månader som vi fått 2 hela dagar tillsammans i rad, så det var verkligen uppskattat :) vi gjorde inget särskilt, det var bara skönt att få vara med varandra! Mamma var här en stund och hjälpte oss med att kolla på barnförsäkringar och Johan fixade jättegod mat åt oss :) Sen avslutade jag och min älskling kvällen med en Will Ferrell film ;D blev Talladega Nights :) älskar Will, han är kung!




Idag har Tindra sovit ute i solen igen med Rambo medan jag städade :)
fick ett litet snabbesök av min pappa också som hjälpte oss att laga vår kökslåda som varit trasig i typ 5 månader ;P hehe, så det uppskattades verkligen :) Tindra har börjat med ett nytt ljud som jag aldrig hört förut :S hon låter lite likt hon i "The grudge"...ni vet det där läskiga ljudet, fast Tindra låter inte läskig så klart, man skrattar istället för det låter så gulligt och roligt! Blir nog snack snart från den här lilla damen då hon skrattar och låter hela dagarna :D

Just nu väntar vi på att min älskling ska sluta så vi kan käka nå go'mat och sen bara mysa :)



Jag har sötaste ungen i världen :D


Trötter och glader---

Blä, jag är så trött :-S förstår verkligen inte varför! De senaste dagarna har jag och Johan gått och lagt oss före tolv och jag och Tindra har sovit till minst halv 10 varje dag! Kan inte skylla på vädret heller eftersom det till och med har varit soligt! Förstår inte vad det är men det är skitjobbigt att vara helt slut och trött hela tiden ;( hoppas det vänder snart ;P

Försöker minnas vad jag gjort de senaste dagarna men minnet är kort just nu ;D
hehe..men jag minns lite i allafall.. i fredags var jag på Öppnaförskolan med My och Sara på ungmammaträff ;P det var helt okej, men Tindra var trött och när vi kom hem fick hon världens skrikanfall som varade nästan 1 timme :-S hon har aldrig gjort så förut och jag vet inte vad det berodde på. Men när hon väl somnat och sovit några timmar så var hon som vanligt igen så hon måste ha varit jättetrött stackarn ;(

På lördagen så var jag och Johan och åt middag hos mormor,
vilket var hur mysigt som helst :) efter det hade vi myskväll och såg på Melodifestivalen ;P

Igår medan älsklingen jobbade så var jag och Tindra ner till birsta en sväång med min syster.
Tindra har börjat att sitta upp i vagnen nu när hon är vaken och försöker man att fälla ner ryggstödet så kämpar hon sig upp till sittande ändå :-S Hon har blivit jättestark och duktig på att ta sig upp till halvsittande :) hon kommer snart kunna sätta sig upp från liggande ;D så duktig så!

Idag har snuttan legat ute i solen och sovit med Rambo som vakthund of course ;D
annars vågar jag inte ha henne ute på altanen ensam ;P medan hon sov så passade jag på att dammsuga, diska, plocka ur diskmaskinen och gjorde degen och formen till hennes hand och fotavtryck :) älskar dessa produktiva dagar ;D Nu väntar jag på att gipset ska stelna och jag hoppas verkligen att resultatet blir bra!

Har matat Tindra med potatis idag
och den här gången tyckte hon att det var riktigt gott ;D känns bra! Även vatten tyckte hon var gott idag :D Hon har varit på riktigt bra humör hela dagen idag och skrikpratar och skrikskrattar hela tiden! Det är så roligt när de små liven upptäcker nya saker hos sig själv och idag var det ett tonläge högre ;D mysplutt!

Näe, nu ska jag fixa med pastan och kyckligen så jag kan göra kycklingsallad när älsklingen kommer hem :) <3


Älskar min lilla familj :D <3

Dagarna som passerat---

I söndags var som sagt jag, Tindra, Linda, My och Meja ner till birsta och shoppade loss ;D hur trevlig och roligt som helst! Så skönt att åka med tjejer som vill gå på samma butiker som en själv ;D visst, Johan är jäkligt snäll och följer med mig överallt men det är ändå stor skillnad :) jag och My kollade på en massa barnkläder och de hade väldigt bra rea på vissa ställen så Tindra fick en jäkla massa nya kläder ;P hehe! nu måste jag bara rensa ut lite i hennes lådor så vi får plats med allt nytt :) När dagen gick mot sitt slut så kände man sig som äkta shopoholics ;D hehe! båda vagnarna var fulla med grejer :-S och vi fick knappt plats med allt i vår v70 ;D haha, då har man handlat mycket! fast hade vi inte haft två vagnar och två bilbarnstolar så hade det inte varit någon fara :P

På måndagen ville Johan åka ner till Sundsvall för att hitta en födelsedagspresent åt sin syster,
så det var klart man hängde på ;) tyvärr blev jag grymt besviken på Galleria Inn då de varken har gratistoaletter, skötrum, familjerum och man ska upp och ner för en jäkla massa rulltrappor för att ens gå klart i en butik :S helt sjukt! och det finns nästan inga hissar heller för oss med barnvagn ;( så i måndags var nog sista gången vi åkte in till Sundsvall för att shoppa! blir birsta istället för de har allt! gratistoaletter, skötrum, familjerum, hissar och alla butiker är på ett plan (dvs de är inte delade så man måste åka ner för att titta på t.ex barnkläder)!!!

Idag skulle vi egentligen gått på Öppnaförskolan men det skulle bli så dålig uppslutning så jag,
mamma och Tindra åkte och fikade hos Johnny, My och Meja istället :) det var hur trevligt som helst :D vi var där nästan 3 timmar och tiden bara flög iväg :) tycker verkligen om att umgås med dem för de är så behändiga och snälla :) man har alltid roligt och så mycket att prata om :)

Just nu ligger snuttan och sover,
Johan jobbar heldag och har nyss åkt till bion och jag kollar på "Top chef". Ska strax städa klart och sen blir det en massa mys med Tindra i soffan ikväll :D

Mammas glada älskling!!

Snuttan har lärt sig att "prutta" med munnen och blåsa bubblor, vilket resulterar i
en massa dreggel och skratt :D

RSS 2.0