30/10-09---

Idag fyller min far år :) och dessutom blir Tindra prick 3-månader ;) Var först på Tempo och åt lunch idag med min älskling då grabbarna på Tempo+pappa och min syster pojkvän skulle kidnappa Johan efter jobbet idag (eftersom vi gift oss, typ bachelorparty), så jag ville hinna umgås med hann lite idag! Sen gick jag förbi hos min far och fikade lite och var lite med min lillasyster.

Runt 17 dök grabbarna upp och väntade på Johan som kom kring 18. Han blev lite chockad och blev lite nervös för vad de skulle hitta på med honom. Vi andra visste att de bara skulle ta med honom till casinot i Sundsvall men det var ju kul att se han svettas ;) Dom drog och vi åkte till Tempis och handlade lite käk och nu väntar jag och Tindra på att maten ska bli klar. Längtar verkligen tills min älskling är hemma igen och jag hoppas att han inte blir för full ;( Han ska liksom jobba imorgon + att vi ska fira min far under dagen :P

Pizza---

Idag var jag och Tindra hemma hela dagen och längtade efter Johan :) Började med maten vid 16 men då ringer min syster och säger att vi ska äta hos min far idag :) Inte mig emot! Jag, Tindra och Rambo promenerade ner på Tempo och handlade lite grejs så vi kunde göra hemmagjorda pizzor. Jag och min lillasyster hade jättekul medan vi gjorde pizzorna, var jättekul och umgås med henne själv igen, längesen sen sist :)

Kring 18 kom alla som skulle äta hem och då käkade vi, jättegott vare! Efteråt satt vi och fikade, pratade och skrattade :D Riktigt trevligt hade vi! Efter fikat gick pappa, Johan och Tindra upp och tittade på film medan jag tittade på "Grey's Anatomi" nere, vilket var ett jäkla skitavsnitt idag :P blev bara irriterad på alla nya puckon och på att Izzie måste sluta :P

Nu är vi iallafall hemma igen och jag tror det blir lite "Supernatural" efter vi duschat och gjort oss klara för natten! Godnatt alla nattugglor ;P







Babygym---

Packade upp vårat Muminbabygym idag! Det blev verkligen en succé, framför allt för katterna! Hehe, Nimbus älskar det, han kan verkligen inte leka snällt med gubbarna som hänger ner ;) haha, han kommer säkert ha söder dem ;( men även Tindra fick prova att ligga i gymmet och hon vart väldigt glad hon med :D fick några söta bilder på henne där hon visar mamma hur glad man blir när man får presenter (då gymmet var till henne och inte katterna) Sååå söt hon är mammas ninnefisgumma :D Mamma älskar dig Tindra!!!






Snuttunge!

Lillan ler och skrattar nästan hela dagarna, men så fort mamma tar fram kameran då slutar hon ;( Men nån gång kommer jag lyckas fånga ditt vackra skratt gumman <3


Momme---

Idag har vi först varit ute och lämnat alla tackkort för dopet/vigseln och sen for vi till min mormor. Det var jättemysigt och trevligt som alltid :) vi var där i nästan 5 timmar och åt, fikade och pratade en massa! Det är bara så mysigt och hon är så kär i Tindra oxå! Tycker verkligen att hon är den vackraste bebis hon någonsin sett :D Precis det vi oxå tycker ;)

Nu ska vi myspysa och käka lite popcorn och titta en massa på "Supernatural". Vi började dagen så och nu ska vi avsluta dagen så oxå :D det är ju så himla bra!!! Love it!!!




Helgen---

Igår åkte jag och Tindra till birsta med min syster och hennes kille. Fyyy faaaan vad mycket folk alltså! Vi kom ner kring 14 och vi fick fan köa i 30 min för att få komma in i birsta alltså!!! Helt sjukt! Så mycket folk överallt! Usch! Folk verkar inte ha svininfluensan i åtanke! Men det hade jag, jag andades knappt när det var folk i min närhet + att Tindra var välskyddad nere i vagnen! Hade bäddat täcket högt så inga bakterier skulle komma ner till henne! Uscha! Det blev inte så mycket för mig, men jag köpte iallafall några knubbiglampor som jag åkt ner för att köpa :)

Vi åkte hem vid 17 och svängde in på Tempo och handlade lite till våra fajitas.
Linda och Anders åt hos oss och efter middagen spelade vi "Lips". Det var jätteroligt och trevligt! Vi sjöng oss hesa till klockan var 1 på natten :) men eftersom man skulle dra tillbaka klockan en timma så var det ju lugnt ;)

Idag blev det en väldigt lugn dag, åt frukost vid 10 och såg några avsnitt av "Supernatural".
Sen blev det lite städning och sen drog Johan iväg för att jobba kväll medan jag och Tindra var bjudna på middag hos min mor. Det var trevligt, fick hälsa på hennes nya kattunge, skitsöt :) Lite vinögd och det var bara så sött! Vi kom hem vid 20 och nu väntar vi bara på att Johanälsklingen ska komma hem :) Läängtar!! Då blir det söndagsmys :)

Mammas gounge! Älskar dig Tindra <333

Friday---

Blev sent inatt igen, som vanligt nuförtiden då vi spelar "Lips" halva nätterna. Spelade till klockan 1.15 denna gång och sen såg vi 2 avsnitt av "Supernatural". Skitläskigt men jättejättebra serie :) Väl investerade pengar, 399:- spänn och då får man 22 avsnitt :) Somnade kring 4 med ljuset tänt ;D hehe, så läskigt tyckte jag att det var och Johan han somnade som en stock han. Johan blev väckt 7.15 av sin far, då Johan hade lovat att skjutsa hem honom från bilverkstan vilket han glömt, medan jag och Tindra sov vidare till klockan 10.30, jätteskönt ;)

Efter frukosten åkte vi en sväng till birsta, skitmycket folk, såklart, löning för många idag :P Vi gick bla på Toys R us, fy fan vad mycket folk alltså! Folk överallt, det var verkligen knökfullt och då är det ändå 2000 kvm stort! Helt sjuuukt! Men mycket fina grejer, ska bli kul att handla där när Tindris blivit lite äldre :)

Åt gjorde vi på pizzerian Blå Gult i haga/Sundsvall, jättegod mat faktiskt och sen begav vi oss hemåt så Tindra oxå kunde få lite käk i lugn och ro.

Johan är ute och byter vinterdäck för tillfället och sen blir det nog myyyskväll :D fredagsmys! Så skönt att Johan är ledig en fredagkväll för en gångs skull :) Nu ska jag försöka få Tindra att bli lite glad igen :) Tjollahopp!




Min lilla surskit ;) älskar dig! Ser ut som en lite pöjk men det blir så ibland när allt rosa är i tvätten :P

Tyra B---

Kikar på Tyra Banks show, dumma ungdomar! Skaffa barn när man är 15 år ;( När jag var 15 så var det väl klart att man ville gifta sig och skaffa barn men inte just precis då! Fan man e ju bara ett barn själv då! Heders till de som klarat av det, men det borde inte vara nått man strävar efter i den åldren. Man ska njuta av ett bekymmerslöst liv utan räkningar, jobb, eget boende etc, så länge man kan tycker jag. Man inser ju nu hur lätt livet var när man var ung, mamma och pappa fixade allt och man behövde bara focusera på skolan. Fast det var ju skitjobbigt bara det tyckte man då ;) Nä, tänk vad jobbigt att behöva läsa både högstadium och gymnasium på komvux! Fyfasen! Så glad att jag har min grundutbildning klar och att jag väntade på min älskade Johan med att skaffa familj :) men, men folk gör ju som dom vill och det som känns rätt för dem.

Nog om det, mer om LIPS :D
hehe! Bara så jädra kul! Vi laddade hem lite mera låtar inatt som vi sjöng idag. Allt gick skitbra först men när vi gjort en paus och skulle sjunga sen igen så gick det käpprätt åt skogen, ingen av oss plockade nå poäng :S Vad nu liksom? Fan vi som fått ihop mer än 1.000.000 miljon sammanlagt till alla låtar fick ynka 200.000 poäng :O vi trodde att låten vi laddat hem var för svår så vi bytte mick och provade den andras stämma, men icke! haha tillslut märkte Johan att mickarna bytt färg! Jag var helt plötsligt rosa och Johan blå! Inte konstigt att vi fick kassa poäng då han sjöng när jag skulle sjunga och tvärtom! Lite kul tyckte vi ;) sen gick det bättre igen, men då var min älskling tvungen att åka på jobbet så nu är jag och Tindris ensamma igen och myspyser i soffan med Nimbus:)

Ska käka rester sen igår strax och sen blir det rastning av Rambo och städning :) blir bra det!

Älskar min lilla familj ink. djur <3




psst, Nimbus ligger på min arm och inte på Tindra, skulle ALDRIG låta honom göra det, han väger ca 2 kg mer än henne dessutom!


Det är lite skillnad på dem, som ni ser ;)








Trött!---

Gud vad trött  jag var inatt! Tindra väckte mig ett antal gånger inatt och ville äta men jag hann bara känna att hon åt och sen somnade jag om, varenda gång! Gick inte att hålla sig vaken alltså, tur att hon kunde äta ändå ;) hehe! Brukar aldrig somna om innan hon somnar men inatt var jag sjuuukt trött, kunde ha sovit hela dagen oxå, men klev upp vid 11 då Tindra ville ha mat och ny blöja. Kanske håller på att bli sjuk ;( hade lite ont i halsen imorse men jag hoppas jag klara mig annars kommer jag bli paraniod och tro att det är svininfluensan ;( blä! Fast jag kanske hade ont i halsen då jag och Johan satt och skrek oss igeom alla låtar till "Lips" igår ;D hehe, jätteroligt kareokespel till xbox 360 :D Rekommenderas verkligen! Assvårt men skitroligt! Tur man bor i hus sånna här gånger annars hade man nog blivit vräkt!

Hela familjen var ute på en långpromis idag i höstkylan och det var jättemysigt :)Alltid kul när Johan kan promenera med oss oxå! Älskar att ha någon att prata med när man är ute och går och hans sällskap säger man aldrig nej till ;)

När vi kom hem blev det hawaiikassler och ris och lite mer "Lips" :D Snart blir det rastning av Rambo och sen ikväll blir det Grey's Anatomi igen :) har längtat en hel vecka! Men nu ska jag ta och mata Tindris igen så hon blir nöjd och glad!




Tänk att pluttan varit så här liten ;( Blöjan som var för prematura var till och med förstor! Hon hade underarmar som var lika stora som min pappas tumme! Helt sjukt! Hon har varit såå duktig som dubblatr sin födelsevikt :) Mamma älskar dig Tindra <3<3<3

---

Klev upp vid 9 idag och snuttungen sov till 11. Efter hon ätit och blivit påklädd så tog vi en morgonpromenad med Rambo. Jättemysigt men lite småkyligt och halt. Tindra sov som en stock och jag gjorde mig klar för att åka till öppna förskolan. Vi kom dit till 13 och mötte en av mammorna i min nya föräldragrupp. Vi satte oss i soffan och pratade och sen började resten av mammorna droppa in. Alla är jättetrevliga men det är lite synd att de har varit i samma grupp sen början av deras graviditeter och jag kom in ny nu. Det märks så väl att de redan känner varandra men de gör sitt bästa för att få in oss i gruppen oxå och det är schysst. Iallafall så var det jättemysigt och träffa alla bäsar och sjunga lite sånger :) blir säkert fler svängar dit, så länge man har nån att gå med!

Vi kom hem strax efter 15 och sen dess har jag städat, ammat, varit ute med Rambo, sorterat tvätt och nu har jag äntligen fått ätit middag :) har varit ute på tradera oxå och vunnit lite grejor, bland annat ett Mumin gym för 290 kr istället för 650 kr på Babyproffsen :) skitkul! Näe, nu ska jag och Tindra mysa i soffan framför tv:n och vänta på att pappis ska komma hem :) Åh vad jag älskar min bebis och min man ;) <3



3 år---

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 3 år! 3 underbara år! Tiden går verkligen snabbt när man har roligt, mysigt och helt fantastiskt. I 3 år har vi älskat varandra och mycket har hänt under tiden, bland annat så har vi fått en underbar och helt otroligt vacker dotter, gift oss, skaffat hus, bil och 3 underbara katter =) Trodde inte jag skulle  sitta här för 3 år sen, men jag hoppadesverkligen!

Det var faktiskt Maria Kallins förtjänst att vi träffades, hon fixade nämligen så att jag fick jobb på Ugglans gruppboende för 3 år sen. Kom ihåg första dagen vi träffades, tyckte inte att han var nå märkvärdig faktiskt först ;P men sen när han visade vem han var och jag tog mig en ordentlig titt på honom så var jag fast! Blev så himla kär i honom. Gick liksom bara och väntade på att jag skulle samla mod att fråga honom om vi kunde hitta på nått nån dag. Dagarna gick och snart hade hela sommaren gått och vi hade ett pass kvar där vi jobbade ensamma. Måååste fråga honom då, annars skulle det vara kört ;( Det passet kom och det var ett kvällspass, han tyckte liksom att jag var knäpp som inte gick hem där kring 20 som den ena personen alltid brukade, men jag höll liksom fortfarande på att samla mod ;) heh! När nattpersonalen kom och vi varit och lämnat över till dem så hade Johan en jäkla fart ner för alla trappor och jag sprang efter ;D som en stalker! Tillsist, innan han hunnit ut genom dörren, så frågade jag om vi skulle hitta på nått nån dag och till min lycka så ville han det :D vi skulle byta nr imorgon för han hade bråttom nu, sure tänkte jag. Var så himla glad när jag gick hem, men det var ju verkligen att ta ut segern i förskott ;(

Dagen efter då vi skulle byta nr slutade han vid 12 så då blev det liksom inte av. Dagarna gick och tillslut när vi var ensamma en stund så frågade jag honom om han inte skulle be om mitt nr och det var ju klart att han skulle sa han. Vi bytte tillslut nr men det stannade liksom av där, för han ringde inte och nu var hans vikariat slut och han började på direkten jobba på Ica Älansbro ;( Jag ringde honom en kväll och frågade vad han gjorde och om han hade lust att ta en promenad med mig och Rambo och det ville han ju :) Men det blev inte mycket mer än en kram när han åkte hem och jag gav nästan upp för han fattade verkligen inte att jag gillade honom :S hur svårt kan det vara liksom ;P

Men men, jag och mamma hängde ganska ofta ute på Ica bara för att jag skulle få "träffa på" honom och tillslut ringde jag och bestämde att vi skulle ha en dejt. Vi bestäömde oss för att vi skulle grilla, mitt i oktober ;P heh, vad kunde man annars göra liksom ostört i den här staden?

Våran dejtdag kom äntligen och han plockade upp mig hemma hos mig och vi åkte till sparrudden i kolsvarta mörkret. Det var till och med minusgrader men ingen av oss ville ställa in ;P Det var lite problem med att få igång elden men det gick tillslut. Vi både höll på att frysa ihjäl men det var ändå jättemysigt för man kunde ju sitta nära ;)

När hela kvällen gått och vi nästan var ihjälfrusna och visste att vi var tvugna att komma in och värma oss så vågade jag tillslut ge honom en puss :$ det var såå mysigt! Vi pussades lite till men sen var vi verkligen tvugna att åka för Johan skulle kasta lite boll med Elaika (en av hans hundar som var med oss under kvällen) på Vårdkasen så då följde jag såklart med. Efter det var vi verkligen tvugna att åka hem för jag skulle upp till skolan och han till jobbet och det var mitt i natten nu. Jag frågade om han ville ses igen och det ville han "såklart!" och vi bestämde dejt igen om 2 dagar på torsdag och från och med den torsdagen har vi varit oskiljaktiga (förutom 29 okt-30 nov då jag var i Thailand på parktik). 3 år har gått och nu väntar ännu fler år med ännu mera kärlek och äventyr ;D längtar! Ser fram emot att dela hela mitt liv med dig Johan, alla roliga stunder och alla jobbiga stunder, då allt blir mycket bättre med dig vid min sida älskling! Jag älskar dig idag, imorgon och föralltid <3


Du och Tindra är mitt allt, min värld, mitt liv <3 Älskar er så det gör ont!




Mysig dag---

Igår (lördag) hade jag och Tindra en väldigt mysig dag =) Pappa Johan var på skyddsvaktsutbildning så vi var hemma ensamma! Vi drog oss i sängen till 10.30 då jag vaknade av en mardröm ;/ en jäkel hade snott halva våran vagn + innehåll ur våran skötväska och vägrade ge tillbaka sakerna även fast jag hotade hennes baby med kniv :S sjuk dröm! blev så jäkla arg och känslan var kvar när jag vaknade, inge trevligt alls! Men men, vagnen var ju som tur var välbehållen och skötväskan likaså så mitt dåliga humör avtog rätt snabbt =)

Ammade Tindra, sminkade mig, gick ut med Rambo, dammsög, diskade, åt frukost kl. 14.30 och sen efter 15 åkte vi till min mormor! Linda och Anders var också där, så vi fikade, pratade och myste. Anders for hem kl.16 för att se på fotboll och jag, Linda och Tindra stannade kvar ett tag till. Vi åkte in på Tempo en snabbis och sen följde vi med Linda hem och jag blev bjuden på mat; oxfilé och potatisklyftor :) inte alla som får äta oxfilé 2 dagar i rad ;P hehe!

Vi sjöng lite till Anders gitarr, jättefint, eftersom han ska spela i säbrokyrka imorgon så var han tvungen och "värma upp". Det var skitkul faktiskt :) sen slog vi på Singstar istället och när Johan kom så körde vi parvis, duellerade. Gick ju skiiiitbra, Johan suger tyvärr på Singstar ;( så vi förlorade såklart! Men menl, vi hade ju kul iallafall :) Vi kom nyss hem så just nu sitter vi och fikar lite skorpor, te och varm choklad, myyysigt :) men nu ska jag baskimej gå och sova :)



Fredag idag---

Klev upp vid 9 idag och ammade först snuttan och sen sminkade jag mig. Käkade go´frukost med bröd från Flodins och sen gjorde vi oss klara eftersom vi skulle på vår första föräldraträff idag =) Både jag och Johan var lite nervösa innan vi kom dit då vi inte visste vilka som skulle dit men väl där träffade jag iallafall en person som jag känner så då kändes det lite bättre =) 

När alla som skulle vara med i gruppen kommit och alla presenterat sig och berättat lite om sina bebisar så kändes det riktigt bra faktikst eftersom alla verkade jättetrevliga =) Lite synd att vissa redan kände varandra och några (inkl. jag och Johan) var helt nya, så man var ju lite mera blyg. Men allt som allt så kändes det riktigt kul att träffa lite föräldrar, vissa i ens egen ålder dessutom =) Ska förmodligen gå på öppna förskolan och träffa dem igen på tisdag, hoppas det blir kul =)

När vi gick därifrån så glömde jag ju såklart skötväskan! Man blir så senil när man blir mamma har jag märkt! Men huvudsaken är ju att man alltid kommer ihåg Tindra ;D hehe! Som tur var hade några mammor tagit hand om den och ringt Johans mobil så vi kunde få tillbaka den =D Jättesnällt!

Efter vi hämtat väskan så for vi på Tempo och handlade lite grejs så vi kunde laga go´middag; oxfilé och potatisgratäng =) Tindras farfar fyller nämligen år idag så vi bjöd över honom på middag och då måste man ju få nått gott om man fyller år!


Just nu slöar bara jag och Tindris i soffan, men vi ska strax ta oss i kragen och ta en blöt promenad i regnet =/ det blir säkert bra det!









R.I.P Mickisson <3

Min älskade dotter---

Har så himla ont i hjärtat från saknaden av Mickisson, men lite bilder på min lilla sötnos lindrar för tillfället iallafall <3






Mickisson <33333333

Ikväll ska du få somna föralltid min älskade vän. Du kommer att få din sista vila under syrénen där du alltid låg och njöt och väntade på att vi skulle komma hem. Det är med stor sorg i mitt hjärta och tårar som forsar ur mina ögon som jag skriver detta till dig. Du har funnits i mitt liv i 15,5 år och jag har älskat dig varje dag. Du är och kommer alltid vara en del av min familj och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Tyvärr så tog åldern ut sin rätt och på slutet har det gått så fort! Du är sjuk och kan inte äta längre och har svårt att andas, därför måste vi tyvärr fatta det svåra beslutet att låta dig somna förevigt. Allt annat vore att plåga dig och det är det sista vi vill. Ingen kan säga att du "bara är en katt, ett djur", för för mig så är du en självklar familjemedlem. Du kommer att bli saknad precis som en också för jag älskar dig! Jag kommer verkligen att sakna dig av hela mitt hjärta och jag kommer alltid att titta efter dig under syrénen och på altanräcket där du alltid satt, men jag vet innerst inne att jag aldrig mer kommer få se dig hur mycket att jag än önskar. Jag kommer aldrig mer höra dig kurra eller klappa din mjuka päls. Jag saknar dig redan och jag kommer sakna dig hela mitt liv för du var verkligen en speciell katt och du har funnits under största delan av mitt liv. Kände mig så trygg i mörkret om natten då du låg bredvid mig när jag var liten, du var så himla mysig och otroligt fin. Du ska veta att det gör så ont att måsta avsluta ditt liv men vi gör det för din skull så du slipper lida. Men du ska föralltid veta att vi alltid har älskat dig och kommer alltid att göra det. Jag älskar dig Mickisson och jag glömmer dig aldrig! Jag ska älska dig föralltid och hålla utkik efter dig då jag veta att vi ses igen, om inte i detta liv så i himlen <3
Farväl min älskade vän...









Fy fan ;(---

Älskade Mickisson, snart finns du inte längre ;( Vill inte! Känns fruktansvärt att bara vänta ;(
<3<3<3<3<3<3<3

Måndag igen---

Jaha, då var det måndag igen och back to reality. Man är fortfarande slut efter helgens festlighet men det är synd att det tog slut så snabbt. Det var så otroligt mysigt och underbart att få bli en "riktig" familj för jag älskar verkligen mina 2 sötnosar! Det känns riktigt häftigt att vara en "fru" men samtidigt lite skrämmande för nu är man verkligen vuxen :) Man är en mamma och en fru! Härligt, mysigt, underbart, kul men också prövande, framför allt mammarollen, då man har en snuttunge som vill vända på dygnet. Hon vill likspom vara vaken hela nätterna medan vi vill sova och sova på dagarna när vi är vakna. Lite jobbigt och frustrerande när klockan passerar både 2 och 3 och ibland 4, men vi jobbar på problemet och det lär förhoppningsvis  lösa sig snart =) Hon är så go och glad så man kan inte bli arg på henne även fast  man inte får sova!

Livet som Fru Högel lär inte bli mycket olikt från livet som Wedin,
men körkort, Visakort och framför allt autografen måste ju ändras :) hehe, undrar hur många gånger man kommer säga och skriva fel!? Har ju levt med Wedin som efternamn i typ 17 av 21 år av mitt liv ;P men det kommer bara att bli kul! Har verkligen längtat efter att få gifta mig med min älskade Johan <3, 3-års längtan har äntligen gått i uppfyllelse! Känner bara kärlek och tillfredsställelse i hjärtat :) Jag älskar Johan och Tindra Högel!




Min fina diamantring som föralltid ska symbolisera min och Johans kärlek <3


Lilla gumman sov igenom hela dopet, bröllopet och hela festen. Prästen tövlade med henne och hällde vatten på hennes huvud men hon brydde sig inte, folk på festen tövlade med henne men hon sov som en stock! Vaknade inte förens vi var på hotellet och skulle sova! Inte direkt otippat :)















Ojojoj---

Vilken dag :) helt underbart! Det var ju tänkt att gårdagen skulle börja kring 6 på morgonen men så blev det inte då lilla Tindra var vaken till 4 på natten! Istället klev vi upp vid 8 och jag var nervös redan då! Vi lät lillan sova vidare och började göra oss iordning inför dopet. Johan åkte på Tempo och garnerade smörgåstårtorna och jag matade snuttan. När klockan var 14.15 åkte vi till Säbrokyrka och jag trodde jag skulle dö av nervositet! Vi gick in i sakristian och bytte om på lilltjejen, folk hade redan börjat komma och jag blev bara mer och mer nervös!

Klockan blev äntligen 15 och det var dags att entra kyrkan. Johan läste inledningsbönen och sen sjöng vi psalmer och prästen läste böner. Tindras morfar hällde upp dopvattnet och hennes farfar tände dopljuset :) Det var en jättemysig cermoni och den var över ganska snabbt men min nervositet hade inte släppt än ;) när vi sjungit sista psalmen och vi fått dopbeviset sa prästen: "Nu ska vi få höra lite underhållningsmusik" och alla trodde han var lite knäpp. Jag lämnade över Tindra till gammelmormor som blev lite paff då hon trodde de skulle gå ut ur kyrkan. Musiken förändrades helt plötsligt till bröllopsintro och alla blev väldigt överaskade och chockade :D jättekul ju! Jag och Johan ställde oss framme vid altaret och vissa personer började att gråta när de förstod vad som var på gång! Sött :) Var skitnervös hela cermonin men det kändes såå underbart att äntligen få gifta sig med sitt livs kärlek <3 Som vi har längtat efter denna dag! Bröllopscermonin tog mycket längre tid än dopet men när den var slut så fick vi gå ut och posera lite så folk fick sig några fina foton :) Detta var verkligen en av de lyckligaste dagarna i mitt liv (+et på stickan och Tindras födelse är de andra <3). (Det var tänkt att jag skulle ha en brudbukett gömd, men fick inte mina blommor i tid) ;(

När alla fått sig några bilder bar det av till klubbstugan på sälsten där Johans familj hade dukat och gjort jättesfint! Smörgåstårta och winsorkakor blev det som fika och sen blev det lite present öppning. Blev såklart inga brröllopspresenter men det gör inget :) det var trots allt Tindras dag! Efter några timmar åkte folket då vi hade bokat bröllopssvit på Södra berget! Vi kom iväg rätt sent men det gjorde inget, för vi hade så trevligt så! Jättemysig dag och kväll och vi vill verkligen tacka alla som var med och delade våran glädje lördagen den 10/10-09, dagen då vi blev man och hustru och Tindra blev döpt =) Helt underbart! <3













Fredag---

Så då har man spenderat peningar igen då ;P handlade ingredienser till smörgåstårtorna och dricka igår för 800 kr och idag gick det ytterligare 1500 kr till nere i Birsta till grejer inför dopet; kläder, servetter, dukar, ljus etc. Men det blir nog superbra och trevligt imorgon :) Längtar, men är lite nervös!

Efter vi vart i Birsta hämtade vi winsorkakorna från Flodins, asgoda =) sen åkte vi på Tempo och gjorde iordning smörgåstårtorna tills imorgon, bara garneringen kvar men det blir imorgon. Nu blir det till att hålla lillan vaken så hon sover inatt och sen ska jag färga håret och prova icurlen! Längats tills imorgon ;)


Mina älsklingar <3


God morgon---

Gud vilket mysigt höstväder idag =) hur gossigt som helst! La lillan i vagnen och sen bar det iväg med Rambo på hans morgonpromenad och vad himla skönt det var att komma ut och gå nu på morgonkvisten :D helt underbar dag! Hoppas det håller i sig!

Så himla go´och gla´ <3 Mammas tjej!

---

Idag var min älskling och gjorde en synundersökning och jag kollade trycket samtidigt. Mitt tryck låg inom det normala, har 21 i tryck och mellan 10-25 är normalt. Ska fortsätta kolla trycket med jämna mellanrum eftersom mormor har problem med sitt tryck ;P Min älskling har tydligen ett litet synfel som göra att han får ont i ögonen och sen får huvudvärk. Optikern sa att han borde prova att ha glasögon i en månad och se om det blir bättre och sen ha dem bara när han kör bil och jobbar, men att han får göra som han vill, eftersom det var ett så litet fel. Vi båda tyckte det var bättre att han provar och förhoppningsvis slipper ha ont. Så nu får man vänja sig vid en pojkvän med glasögon ;P trist men nödvändigt!

Sen har vi bara varit hemma och myst i mörkret :) ska ta och gå på en mysig och kylig höstpromenad med Tindra och Rambo strax och sen dricka lite varmt jordgubbste för att tina upp igen :) blir kalasbra det!










Gogumman mammas <3

BHV idag---

Imorse var vi hos BHV kl. 10. Det gick bra det, lillan har gått upp nu till 3865 gr =) jätteduktigt! Hon följer sina kurvor perfekt! Längden var nästan 52 cm och huvudet var 35,3 cm, dutti tjej! Diskuterade hennes skrikighet på kvällarna och sköterskan trodde det kunde bero på att hon vill ha ännu mer gos och uppmärksamhet så det ska hon självfallet få! Hon trodde att när hon skriker så vill hon inte ha mat på en gång, för då somnar hon, utan att hon ska få gos innan hon äter så hon kan somna i lugn och ro sedan. Hon tyckte också att vi skulle försöka hålla henne vaken längre på dagarna så hon inte vill vända på dygnet, låter bra det =) älskar att kika på lilla Tindras mörka vackra ögon och prata med henne så hon ler!

Var sedan på stan fram och tillbaka och köpte nå örhängen till dopet och alvedon och näsrengöring åt lillan.
Vi fick tips om att köpa alvedon så vi har hemma tills nästa gång lillan ska på BHV för då ska hon nämligen ha sin 3 månadersvaccination! Usch vad hemskt ;( vill inte att dom ska sticka min älskling men man vill ju inte att hon ska få nån hemsk sjukdom heller, så man får bita sig i läppen och låta dem sticka henne :(

For även en sväng på Dollar Store, köpte nya krukor eftersom jag har en ragdollkattunge på 5,5 kg som tycker det är jätteroligt att riva ner blommorna i vardagsrummet och göra matte och husse arga ;P Ingen mening att köpa nå dyra krukor då, så dollarskrukor blir finfint!

Det blev sen lunch och sen ammning i soffan och en powernap på det. Provade BabyBjörnen på en sväng runt kvarteret och lillan trivdes finemang i den, somnade som en stok =) känns skönt att hon trivs i den! Middag efter turen och sen åkte Johan på jobbet. Nu blir det mys för resten av slanten ikväll för mig och Tindra, blir bra det =) får se vad som händer imorgon! Tschüss!









Äntligen!---

Nu har min ängel äntligen slappnat av och somnat =) efter 4,5 timme!!!

<3333 Älskar min Tindra, tjurig som glad :D



Sötnosar <3


Måndag---

Idag har vi varit och lämnat mjölk till neonatalavd. på S-vallssjukhus. Har nu lämnat nästan 15 liter :) det blir fina pengar till lillans sparkonto =) man får ju trots allt 150 kr/litern och mjölken går ju till småttingar som är förtidigt födda. Det tyckte vi själva var jättebra att Tindra fick när hon föddes och behövde bli sondmatad. Hon fick donatormat i ca 2 dagar sen blev det bara min egna mat, vi tyckte det var bättre med riktig bröstmjölk än syntetisk. Så nu hjälper jag andra bebisar som är i samma sits som Tindris var vilket känns jättebra då det tydligen finns få donatorer.
Efter vi lämnat av mjölken åkte vi in till birsta fram och åter. Blev lite bebisgrejor och några filmer. Sen var vi tvugna att åka hem då Johan skulle jobba på bion.

Tindra har varit vaken sen vi kom hem ca 16.30 och hon har varit riktigt tjurig, hon vägrar att ligga och sova själv utan måste ligga i ens famn + att hon skriker efter mat och när hon får mat skriker hon ändå :P jääättekul just nu, men jag tror hon är lite övertrött nu för hon brukar aldrig vara vaken så här länge i streck. Hon har även börjat vara lika tjurig på natten och hon vägrar att sova på sin dyna mellan oss i sängen, hon vill sova på min eller Johans arm och ligga under vårat täcke. Jättemysigt men man blir så nervös! Men trots att hon är lite jobbig just nu så älskar jag henne otroligt mycke och jag njuter av att vara mamma =)

Näe, nu ska jag bråkas vidare med Tindra och försöka få henne att somna! 





Lördag---

Idag klev vi faktiskt upp tidigt, vid 8. Jag låg ju kvar ett tag och matade Tindra så klart men jag var iallafall vaken. Tindra sov faktiskt från ca 1.30 till 7.20 imorse =) det var väldigt skönt! Medan jag ammade så var Johan ut med Rambo och sen käkade vi lite frukost. Efter frukosten bakade jag lite bananmuffins som vi tog med oss till Tindras morfar och hennes "plastmormor". Det var riktigt trevligt, fast vi kom mitt i deras frukost ;P Det är alltid trevligt att hälsa på dem för det märks verkligen hur mycket de tycker om Tindra =)

Johan åkte på jobbet strax efter 14 och jag och min syster stannade till 16 för att sedan åka till våran mormor och fika lite till ;) Det var också väldigt trevligt, alltid så mysigt där. Vi var där ungefär 2 timmar för sen skulle min syster och hennes karl på Amenta och käka. Jag och Tindra åkte hem och sedan dess har vi bara myst och ätit lite middag =) Jag har fått grymt ont i huvudet så nu har jag faktiskt tänkt ta mig en powernap till klockan 22 då min älskling slutar =) nattinatti!

Tindra med hennes stolta morfar <3





Trötter---

Idag är man jättetrött! Tindra stackaren väckte oss både i natt vid fyra med några gallskrik, visste att hon var hungrig så jag försökte mata henne. Lättare sagt än gjort det eftersom hon fortsatte att gallskrika även fast hon fick mat i munnen. Förstod först inte varför hon skrek eftersom hon alltid blir tyst när maten serveras, men icke inatt. Hon skrek och skrek och skrek. Vi bytte blöjan och men det var inte felet och kall var hon inte. Vi försökte med allt i kom på, men inget funkade. Tillslut mellan alla skrik, typ efetr 1 timmes försök att få henne nöjd, så märkte jag att hon var täppt i näsan! Döh, svårare än så var det ju inte. Rensade lillnäsan och sen kunde min lilla älskling äntligen äta i lugn och ro. Man får så dåligt samvete av att inte veta vad som är fel, man blir liksom desperat och vill nästan skälla på henne för att hon inte slutar skrika, eftersom det gör så jäkla ont i hjärtat att höra henne skrika. Men man vet ju att det är hennes ända sätt att kommunicera med en så man behärskar ju sig men ibland önskar man att hon kunde berätta vad som är fel eftersom man vill att ens gullunge ska vara nöjd och belåten hela tiden! Men nu et man ju till nästa gång iallafall.

Efter ca 2 timmars vakenhet fick jag äntligen somna om och sova 2 timmar till. Sen var det matdags igen och dagen var igång. Fick typ sova 3,5 timme sammanlagt inatt men man ska inte klaga för man har ju världens underbaraste unge istället för sömn =)

Hade lite tur idag, min älskling hade varit på Tempo och handlat frukost så medan jag matade Tindra fixade han iordning allt =) Alltid skönt att få frukosten serverad! Vi tog sedan en sväng om med vagnen och Rambo på en långpromis runt stan. Skönt men jäkligt kallt. Känns att hösten är här, men det är mysigt, för då kan man tända lite ljus och bara gosa i höstmörkret och invänta snön och julen :D älskar julen!

Som kompensation för frukosten så lagade jag hemmagjorda pannbiffar med hemmagjord brunsås och potatisar till min älskling, gott det =) Sen var min älskling tvungen att åka på jobbet så nu ska jag och Tindra mysa och sen förmodligen ta en sväng till morfar och Inger och prova dopklänningen. Den lär vara ganska mycket förstor eftersom Tindra fortfarande är en liten 50's =) men det blir nog bra iallafall =)


Väldigt mörkhårig nu! ;P




1/10---

Var hos barnmorskan idag för efterkontroll. Hatar att göra gynundersökning men man måste ju om man vill vara säker på att allt är normalt ;P men usch och fy fan hemskt det är! Iallafall var alla tester bra, blodtryck, sockervärde, urin och grav.vikten var borta. Frisk som en nötkärna ;p hah! Efter vi varit hos BM åkte vi på stan och gick på Rutiga Duken för att äta lunch. Aldrig har man äl blivit lika besviken som där! Fan Johan beställde en paj för 70:- så självklart trodde man att man skulle få en rejäl bit, men icke! Han fick den minsta pajbiten jag npgonsin sett och sen hade de lagt lite sallad runt om! För 70:- kr?? Helt sjukt! Det var sista gången vi åt där idag för sist vart vi också besvikna. Inte värt pengarna.

Veterinären ringde idag också, Mickisson, 15 år, som vi var och rakade bort tovor på häromdagen har fel på köldkörlten och vi måste påbörja behandling på en gång annars kan han svälta ihjäl ;( uscha! Vi ska hämta ut receptet nu på en gång och samtidigt hämta ut min babyliss icurl som kommit till Hellstrands idag :D ska fixa håret till dopet med den :) blir säker bra! Nä, nu ska vi åter göra stan osäker ;P

Mickisson <3

RSS 2.0