Äntligen!

Äntligen har min älskling fått semester :) ska bli jäkligt skönt att få umgås med varandra hela dagar! Vi har haft 1 enda heldag tillsammans på typ 9 månader så det ska bli skönt med några till :D jag ska dock jobba 3 pass denna vecka men det är ingen fara för nästa vecka har vi semester tillsammans vilket ska bli underbart :)

Nu börjar det även närma sig med att ÄNTLIGEN få köpa huset också! Ska bli så jäkla skönt att få börja renovera på riktigt och få sig ett riktigt badrum och nytt kök ;P sjukt att det tagit mer än 1,5 år bara ;P

Nu kan Tindra ställa sig upp utan stöd och stå några sekunder :)
hon har även börjat att släppa taget om hon står emot nått och hon har racerfart när hon kryper så det känns som att benen är fulla i spring ;P Hon använder även allt hon hittar som "gåbil"; bord, stolar, drickaback etc etc och fort går det!....kommer nog bli en utmaning att hinna fatt henne när hon lärt sig att gå/springa på egen hand ;P hehe! Kan inte fatta att det bara är 3 veckor kvar innan hon blir 1 år!! Heeelt sjukt vad tiden gått fort, även fast vi nästan fick 2 månader extra "bebis-tid" ;P aja, hon blir ju bara mer och mer med i matchen och varje dag händer det nått nytt i utvecklingen känns det som :) mycket roligare både för henne och oss nu när hon inte bara äter och sover ;P ska bli superskoj med nästa fas; Talet :) hon säger just nu "Hej" hela tiden och kan även härma vissa ord man säger. Men det kommer bli roligare när hon kommer förstå vad orden hon säger betyder och kunna be om det hon vill ha och inte behöva skrika ;)

Näe,
nu ska vi ta och se "I en annan del av Köping" ;) hähä!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0