1 år!

Idag fyller mitt älskade lilla hjärta 1 år! Helt sjukt vad fort detta år har gått ;( men tiden går ju fort när man har roligt :) varje dag är fylld av skratt men även lite grin ;) visst var man införståd med att det är "jobbigt" med barn men man hade ingen aning vilken riktig utmaning det kan vara, framför allt nu när de börjar visa sitt riktiga humör och vilja! Tindra brås ju både på mig och Johan och vi är så jääkla envisa båda två så ni kan ju gissa hur tjurig denna lilla dam har börjat bli ;) men det roliga och underbara överväger alltid det jobbbiga. Och vem hade kunnat ana vilken otrolig känsla det är att få barn! och vilken kärlek! Herregud, det går inte ens att förklara med ord hur mycket man älskar sitt barn! Visst älskar jag Johan, men det är en helt annan kärlek än den man känner för Tindra! Henne kommer jag alltid älska vad hon än gör, hon är mitt liv!  Det är så mysigt med henne nu när hon kan kramas och pussas! Hon visar verkligen om hon vill komma till en eller komma upp i famnen till en :) älskar när hon är på gos-humör :) dock har hon börjat bli väldigt grining nu på senaste men det beror på att hon håller på att få sina första tänder. Båda nedre framtänderna är på väg upp, man både ser och känner dem.
Hon kan som sagt ställa sig upp helt själv och stå själv. Hon kan inte riktigt gå själv än men hon har fortfarande lite dispans eftersom hon kom tidgt men det kommer ju när det kommer :) man kan inte tvinga fram deras utveckling! "Hej", "mamma", "pappa" och "kisse" är några ord hon kan säga nu :) hon förstår även att om man säger "tack" så får man något och säger man tack om hon håller i något så ger hon en det hon håller i och säger man "varsågod" så får hon ta det man räcker fram åt henne :) hon har även lärt sig att klättra upp och ner i soffan och hon älskar att använda kattlekaserna för att busa med katterna ;P det kommer mer och mer saker som hon kan varje dag och det är bara roligt men även skrämmande hur fort allt går ;P man hinner knappt njuta av tiden känns det som! men det är jäkligt skönt att vi slipper sätta henne på dagis än så vi får fortsätta att njuta av all hennes vakna tid ett tag till i allafall :)

Tyvärr blir det inget kalas för Tindra idag dock, då Johan jobbar nu på dagen och sen jobbar jag kvällen men på söndag blir det tårta och presenter åt lillhjärtat vårat :)











Mamma och pappa älskar dig Tindra! Tack för att du är vår!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis i efterskott lilla underbara gumman :D

2010-08-03 @ 11:42:50
Postat av: mia

Åhh, vad vacker hon är! Hälsa grattis från oss :-D kramar!!

2010-08-04 @ 18:26:44
Postat av: Anonym

Hittade hit och ville bara tala om för er att ni har en vacker dotter!//pillan

2010-08-05 @ 23:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0